Autor otázky: Lenka
Kedy k lekarovi a kedy testovat?
(číslo príspevku 236.243, zo dňa 19.10.2012. videné 444x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 236243:
Dobry den, nemyslela som si, ze vobec niekedy sem polozim tuto otazku.
Mam PCO, som po niekolkych neuspesnych umelych oplodneniach. Uz sme to vzdali a poziadali o adopciu, sme medzi prvymi v poradi, kazdu chvilku nam maju zavolat a dat nam babatko.
Gynekologicka ma presvedcila na posledny pokus - uzavriet to cele tym, cim sme zacali - clostilbegytom 2x denne od 5 do 9 dna cyklu. Plus beriem od aprila duphaston na upravu cyklu od 14 do 25 dna cyklu a menstruaciu mavam ukazkovu, kazdych 29 dni.
Na 12ty DC som bola na folikulometrii, boli tam dva dominantne 10mm folikuly a lekarka mi povedala, ze tomu nedava moc sancu ale nejaka tam je, ze ovulacia pride neskor.
Na 19ty den som mala dost velke bolesti vo vajecnikoch a bolest bradaviekk a odvtedy nic.
Dnes je 30 DC a po menstruacii ani stopy. Je pravda, ze mam pocit, ako keby na mna nieco liezlo, uz par dni mam nadchu a ako keby sa organizmus rozhodoval, ci budem alebo nebudem chora. Subjektivne citim ako keby mi horela tvar, ale stale mi je zima.
No a to vecne nutkanie na mocenie posledne dna dni..
Podbrusko ma neboli.
Teraz neviem, ja vnutorne neverim, ze by som mohla otehotniet, ale kde je menstruacia? Preco nezabral duphaston ako uz skoro 7 mesiacov a menstruacia neprisla?
Uplne cisto, podbrusko neboli, ak ano tak isto nie ako pred menstruaciou.
A teraz otazka - test? A kedy? Gynekolog? Kedy?
Alebo inak - co este moze byt pricinou tych stavov? Prechladnutie?
Dakujem.