Autor otázky: Lada
strpnuty jazyk-migrena?
(číslo príspevku 235.742, zo dňa 19.09.2012. videné 1168x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 235742:
Mam 39 rokov, zena.
Pred dvoma tyzdnami sa mi cestou z prace stala divna vec. Rozpravala som sa s kolegynou a hned na zaciatku vety v druhom slove sa mi rec akoby zablokovala a nedalo sa mi rozpravat. Vedla som co chcem hovorit, ale proste mi to neslo. Chvilu som pockala a skusila znova, stalo sa to iste. Trvalo to cele popoludnie. Ked som si davala pozor, tak som sem-tam odpovedala celou vetou, ale strasne pomaly, ako "pribrzdena". Bolo to velmi nepríjemne. Navyse mi strpol jazyk na jednej strane a videla som napríklad na mobile z cisla 24 iba dvojku. Druhy den bol OK. Na treti mi znova strpol jazyk v tej istej casti a trpne mi doteraz. Nic ine sa neprejavuje, iba ten jazyk, co je tiez dost nepríjemne.
Mam naozaj velmi zle obdobie aj v sukromi aj v praci. Tak trochu sikana zo strany nadriadeneho, uz hadam 4 roky, stresy, ziaden oddych.
Mavala som pred cca 10 rokmi velmi silne migreny, ktoré sa prejavovali podobne stratou reci, trpnutím, videním ciernej bodky,alebo som videla iba polovicky ludi okolo seba. Ale bolo to ovela intenzivnejsie ako tato cerstva príhoda.
Neviem, ci si to nemam vsímat a povazovat to za migrenozne prejavy, alebo to moze byt nieco vaznejsie? Hlavne ten jazyk ma trochu znepokojuje...
Dakujem za vsetky mozne odpovede