Odpovedal: alena
Re: ročne dieťa nespí
(číslo príspevku 234.596, zo dňa 16.07.2012. videné 398x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 234596:
No bolo to posledné očkovanie tretie, synflorix. Tiež som si myslela, že žihľavky spustilo to očkovanie...ale teda neviem. Vzhľadom na jeho atopický ekzém od narodenia to bude skôr dáka potravinová alergia, to uvidíme. On je motoricky v poriadku, robí všetko aj plaziť sa vie. Akurát, že nechce. Je prefíkaný. Aj kroky vie urobiť sám, len ich nerobí, lebo akonáhle sa toho môjho jedného prsta pustí (tak ho držím) tak sa rozbehne :-))). Motoricky mu skutočne nič nie je.
Bolo pripustené, že u synflorixu vakcíne sa ukazujú reakcie práve po tom poslednom preočkovaní, paradoxne nie hneď po prvej dávke. Ďalšie očkovanie, o ktorom píšete nám vychádza koncom septembra.
Ja ako osoba som dosť úzkostlivá, čo sa týka mojich detí a preto radšej na ďalšie očkovanie nemyslím. Stále by som sa len strachovala čo bude. Utešuje ma, že to bude iné očkovanie a on vlastne doteraz po žiadnych očkovaniach reakcie nemal.
Ku tomu všetkému dnes dostal hnačku. :-((( Takže možno nakoniec fakt tie stoličky. Horné už má prerezené, veľmi dlho to trvalo. Vždy pri zuboch boli strašné stavy, revy, sople, teploty, čo ale zase teraz nie je a vlastne v noci tiež nereve, tak to ma mätie. Dnes som mu teda dala smectu, inak užíva biogaia probiotiká. Neviem čo viac môžem pre neho urobiť. Ale mám dosť. Idem spať. Podotýkam, že ešte pred mesiacom bol plne kojený, dnes je toho materského mlieka maximálne 200 ml denne, dochádza... Inak ďakujem za reakcie, fakt aj to pomôže, keď to má človek s kým prebrať.