Autor otázky: Katka
Vzťah
(číslo príspevku 233.775, zo dňa 04.06.2012. videné 469x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 233775:
Dobrý deň. Pred niekoľkými mesiacmi som sa zoznámila s jedným mužom. Je o 10 rokov starší. Bol mi sympatický. Pozval ma na kávu. Rozoberali sme jeho bývalú to ako ju ľúbil a chcel sa s ňou oženiť. Povedal mi že ju bude mať rád do konca života a že už nebude ľúbiť žiadnu. Brala som ho ako kamaráta. Potom sme sa stretli druhý a aj tretí krát ale stále rozprával o tej bývalej. Tak som mu dala najavo že je toho veľa. On mi povedal že áno je neslušné v prítomnosti ženy hovoriť o inej žene. A začal ma baliť, chcel ma dostať do postele. Ja som nechcela. Stretávali sme sa ďalej a on mi začal hovoriť že ma ľúbi a že mu je pri mne dobre. Z mojej strany to bolo tak že som ho začínala mať rada ale akoby mi niečo hovorilo že niečo nie je v poriadku. Asi zo trikrát sa nám stalo že sme boli na káve na terase vtedy keď tam bola aj jeho bývalá. Pozýval ma do kaviarne blízko pri paneláku kde ona bývala. Neviem či to bolo zámerne. V jej prítomnosti sa začal správať tak aby jej robil napriek. Bolo to pre mňa ťažké. Chcela som to ukončiť ale začala som mať z neho strach. Zistila som že je v ňom agresivita a že je dominantný, ťažká povaha. Ale prežila som s ním aj pekné veci hoci mi stále hovoril ako ma má rád. Dobre sa to počúvalo ale bolo to zvláštne že to bolo o tom istom. Aj mi navrhol že chce aby sme spolu bývali že so mnou si vie predstaviť život.
Nakoniec som to s ním aj tak ukončila, strašne po mne vrieskal bolo to niečo nenormálne. Očiernil ma pred niektorými ľuďmi žiaľ väčšinou sa postavili na jeho stranu. Začal o mne hovoriť že som nenormálna že neviem čo chcem.
Potom som sa zoznámila s jeho bývalou. Povedala mi že boli spolu roky a ona ho nakoniec odmietla. Oni mali taký vzťah že sa cez deň hádali kričali po sebe a večer boli v posteli. Spávali spolu a navzájom sa podvádzali. Tá jeho bývalá mi hovorila také veci dosť z cesty že on robil niečo s mágiou a že jej poškodil a že ho raz videla pred sebou dva krát, jedného dobrého a druhého zlého.
Ja som ho mala naozaj rada a ľúbila som ho aj keď som to radšej ukončila. Všetko som si vyčítala. V posledné dni sa necítim dobre. Aj som jej to napísala a ona mi na to že ja to nemám v hlave v poriadku keď sa ním zaoberám.
A mne je z toho ešte horšie. Veľmi zle to beriem že mi obaja dali najavo že ja som tá nenormálna. Ľutujem že som sa do toho vzťahu vôbec zaplietla. Chcem sa z toho dostať a žiť ako predtým.