Odpovedal: Dagmar
Re: vztah v ktorom uz nevladzem
(číslo príspevku 233.615, zo dňa 28.05.2012. videné 231x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 233615:
Mate 42r., este nejake tie roky pred sebou, este stale ste mlada. Fakty su take, ze nie ste zdrava, ste uz na polovicnom ID, s akym progresom ochorenia? Mozno mate take, ktore sa casom bude len zhorsovat. Mladnut tiez nebudete a starsie telo potrebuje viac sily a energie na to, aby ochorenie zvladlo. KOMU zalezi na tom, ako sa mate a citite Vy? Ci nahodou nepotrebujete pomoc, podporu, nemali by ste skor Vy nieco dostavat a nie iba davat? Nie je to tak, ze ste s tym v skutocnosti uplne sama? A este je niekto, kto aj to malo, co mate - berie? Bez stipky hanby. Dajte si na papier, co Vam ten vztah dal a co Vam vzal. A to su len 2 roky. Premietnite si situaciu o 5, o 10 r. Kde budete S NIM, ked to takto pojde dalej, kde budete BEZ NEHO, ked sa rozhodnete byt radsej sama. Myslim, ze ked budete sama, nebudete to mat vobec lahke, ale ostane VAm viac energie aj viac penazi. A zrejme budete v ovela mensom deficite, ako s nim. Ako energetickom, tak aj financnom.
Vasa situacia je uz beztak tost neblaha a ked Vam ludia NIC nedavaju alebo Vam este beru, aky ma vyznam byt s nimi? Co z takeho vztahu? Je to smutne, viem, ze ho mate rada a tym padom je pre Vas tazke z toho ist von, ale skuste sa na to pozriet pragmaticky.
A z dlhodobeho hladiska. Na zaver uz len tolko, ze clovek, ktoremu by na Vas skutocne zalezalo, by urobil VSETKO pre to, aby Vam nejako pomohol a prospel. Zalezalo by mu na tom, aby ste sa mali dobre a aby ste neboli v deficite a uz vobec by nerobil nic, co by slo na VAS UKOR. Mozno si o nom robite iluzie. Vkladate do neho nadeje.
Nevravim, ze on je zly, ale pre Vas zjavne nevhodny.