Autor otázky: Milan
mala ranka v oblasti ohanbia,vypada jak tvrdy vred
(číslo príspevku 233.596, zo dňa 26.05.2012. videné 1084x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 233596:
SEX-Male
AGE-26

jedna stabilna partnerka 0,5 roka
ex-partnerka - pred pol rokom ukonceny vztah ktory trval 4 roky
s obomi nechraneny pohlavny styk
ziadny iny pohlavny styk som nemal.

PROBLEM:
v oblasti ochlpenia nad penisom som si nasiel malu tvrdu gulku akoby vred ale neda sa stlacit. na povrchu pokozky je priamo na tom mieste otvorena ale NEkrvacajuca ranka. priemer otvoru 1mm
vypada to ako odrenina. sfarbenie pokozky v okoli zaderu neutralne.

Suvisiace informacie:
pocas posledneho tyzdna som mal pocit jemneho stipnutia, v nepravidelnych intervaloch cca 1x denne. akoby vytrhnutie chplu zachyteneho v zipse. zipsom zapinane nohavice naholo nenosim, naopak vzdy nosim bavlnene boxerky, s gombickami. ohanbie si holim ziletkou na to urcenou, no nie do uplneho maxima, vzdy necham par milimetrov aby mi chlpy nezarastali. posledne holenie pred 2 tyzdnami. najskor som si myslel ze to bude zarastajuci chlp alebo nieco spojene s tym, ze som nedavno oholil ochlpenie.
ruky si umyvam pravidelne vzdy s mydlom ak je to mozne. mozno az uzkostlivo casto.
cca pred tyzdnom som navstivil podnik, ktory neprekypuje hygienou a dokonca nema ani umyvadlo.
na toalete som sa tam vyskytol cca 10x krat. takze doslo ku kontaktu zalepeneho, az nechutne spinaveho prostredia a mojich genitalii, za pomoci mojich ruk - pocas mocenia samozrejme.

doterajsia liecba>
na tento problem ziadna. som astmatik beriem Alvesco. Mam krcove zily a v lete nepravidelne beriem Glyvenol 400 podla potreby.
na vlasatej casti hlavy mam lupiny,presnejsie podla dermatologicky sa jedna o kvasinky. uzivam v pripade potreby sampon na to urceny. Nizoral.

Vysetrenie na urologii hodlam podstupit hned ako to bude mozne,bohuzial kvoli praci to bude az v utorok, tak ma zaujima ci sa mam bat niecoho vazneho.

Posledna informacia ktora by mohla suviesiet>
Poslednu zimu som trpel slabym zapalom mocovych ciest spojeneho s castym mocenim a bolestami na hradzi a tlaku na perineu. bol som lieceny na pohotovostnej urologii (lebo bol vikend ked som dostal horucky) Avsak hoci je zas vikend, moc sa hambim tam zajst po informaciu ze "co to mam medzi nohami". posledne som tam bol v zime pred pol rokom. presne ked som menil sexualnu partnerku mi nastali problemy s prostatou. nova partnerka trpela v tom obdobi vaznymi komplikaciami mocovych ciest. zapaly spojene s mikozou. mesiac na to bola vyliecena (sex absencia dodrzana) ale aby sa zabranilo recidive podstupuje nejaku celostnu liecbu od jej mamky lekarky. nakoniec to u mna nebolo nic vazne, prislo sa na to ze zapal mocovych ciest bol len minimalny, vytvoreny sedenim v kajaku na rieke ktora mohla mat 10 stupnov celzia.
v novembri uz nebudem splavovat ziadne rieky, ak tak uz len v lete. bolesti a horucky boli aj u mna vyliecene bez vacsich tazkosti.
avsak sa tam znova hambim ukazat na tej pohotovosti,preto by som radsej vyckal do toho utorka. Len ci to medzicasom nezmizne a neprejde do dalsieho stadia.

nevykonavam ziadne sexualne povolania.

este ma napada ci s tym nemoze mat suvis horolezectvo. jak sedim v sedaku, a on je na pevno upnuty, tak ci to nemohla vydrat nejaka gombicka na boxerkach,jak je na to miesto tlacena popruhmi od sedaku. a ta bolestiva hrcka ci nahodou nie je len krvna zrazenina.

Otazka: co by to mohlo byt?
Otazka 2: mozem to mastit framykoinom? Aby sa to skorej zahojilo?

Dakujem Milan