Odpovedal: Jozef
Re: vysoka potencia?
(číslo príspevku 233.279, zo dňa 11.05.2012. videné 279x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 233279:
Stále to bolo v tej rovine, že iniciatíva z jej strany prišla cca 2x ročne, resp. po mesačnej abstinencii. Za mladých čias to boli stále dôvody prečo nie, únava, nevhodný čas, miesto, starosti a pod.
Dovolenky, kedy väčšina týchto dôvodov nebola boli ale veľmi podobné, únava z cesty a slnka, resp. nejaký dôvod z pred týždňa, takže znova nie.
Počas manželstva sa to vyhrotilo, keďže miesto a čas boli, stále bola ale únava, moje neoholenie či neosprchovanie a kvantum ďalších dôvodov. Jediné kedy sme mali "pravidelný" styk bolo na dovolenke, keď sme si povedali, že chceme bábo - čo sa aj podarilo.
Asi pred 1/2 rokom však povedala tým štýlom, že ju k tomu máločo priťahuje, musí byť skutočne veľmi super konštalácia aby to ju samu napadlo. Stačí akýkoľvek detail za posledných 48 hodín a nemá chuť.... Nemyslím si, že by bol v problém v bolestiach počas toho, resp. že by nedosiahla vrchol.
Je to fantastická žena s ktorou má pre mňa zmysel žiť aj bez sexu. Moja hlava mi ale komplikuje toto spolužitie a preto hľadám spôsob ako túto časť mňa utlmiť.
Našiel som aj na tejto stránke, že sa odporúča masturbácia. Skúšal som, problém je v tom, že napriek tomu, že som bol pred 5 minútami a dôjdem zo sprchy ku nej, okamžite mám potrebu byť s ňou v intimite.
Existuje nejaký liek?
Vďaka