Odpovedal: Dagmar
Re: Nevesta si nechce odstrániť chlpky z nôh
(číslo príspevku 233.247, zo dňa 10.05.2012. videné 373x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 233247:
A inak nevesta vyzorovo vyhovuje aktualnym poziadavkam a tomu, co je IN? Ma 34, zrejme uz aj prve vrasky, netreba ju poslat na botox? Ma este svoje vlastne prsia, alebo po odkojeni uz nevyhovuju a budu sa ludia smiat, ze nema na silikonove? Neviem v akom zabavnom mestecku zijete, kde sa (ak je to pravda) rozoberaju taketo malichernosti, ako to, ci si niekto s miernym ochlpenim HOLI alebo NEHOLI nohy. Je to intimna sfera a o tej rozhoduje kazdy sam. Ti, ktori sa smeju a opovrzlivo komentuju vizaz ostatnych, su sami zrejme dokonali a nemaju ani plesinu, ani brusko, ani celulitidu, ani kila navyse, zodpovedaju proste vzdy a vsade 24 h denne vsetkym nezmyselnym normativam.
Co povedia ludia a snaha vyhoviet ostatnym - divim sa, ze vo Vasom veku tomuto este podliehate :-/. Nikdy nevyhoviete a preto robte len to, co uznate za vhodne a to, ako sa o seba stara ci nestara Vasa nevesta prenechajte jej. Je to jej telo.
Vsak a ked Vam tak velmi zalezi na oholenych nohach, oholte si ich sama a aj vsetko ostatne, vo Vasej vekovej generacii budete vynimka a IN.