Odpovedal: Krpec
Re: Hmatateľné uzlinky po celom tele
(číslo príspevku 233.097, zo dňa 01.05.2012. videné 322x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 233097:
Ešte by som chcela dodať, že mi bolo pred tromi mesiacmi robene rtg hrudnika-v poriadku, vyšetrenie na toxoplazmozu, boreliozu, a nejaké dalšie veci tiež negatívne...a minulý týždeň aj sono orgánov brucha a to bolo taktiež v poriadku. V noci sa nepotím, jesť mi chutí, dokonca som v priebehu posledných 2-3 mesiacov pribrala asi 2 kg, unavená nie som, jediné čo ma dlhšie trápilo boli zvýšené teploty, ale zistili mi v krku streptokoka, ktorý vraj môže mať súvislosť s tými zvýšenými teplotami a uzlinkami na krku, momentálne ma zvýšená teplota takmer netrápi, ked aj bola tak okolo 37(na streptokoka sa však stále liečim)

Chcela by som tiež vedieť ako sa dá rakovinová uzlina odlíšiť laicky od normálnej. Rovnako by som chcela vedieť ci je možné si takéto podlhovlasté uzliny nahmatať alebo môže ísť o niečo vážnejšie?...A moja posledná otázka znie či sa v podpazuší nachádza niečo čo by som si mohla pomýliť s uzlinou, je možné tam niečo normálne nahmatať?...Aký je najvhodnejsi sposob na prehmatávanie podpazušia?

Dakujem krásne za odpoved, viem že je to mnoho otázok naraz ale verím, že chápete môj strach keďže moje trápenie už trvá 3 mesiace.