Autor otázky: anonym
Ako ukoncit vztah?
(číslo príspevku 232.579, zo dňa 05.04.2012. videné 443x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 232579:
Dobry den
chcem sa poradit. Pred polrokom som v praci mala kratky asi dvojmesacny vztah s kolegom. V praci sme velky kolektiv. Postupne som ho zacala spoznavat, zistila som ze pije a ze je hrozne ziarlivy. Mala som pri nom zvlastne pocity necitila som sa dobre. Pre kolegami v praci sa javil a aj javi ako fajn kludny prijemny clovek, nikto na neho neda dopustit. Ked som to s nim ukoncila krical na mna ze sa postara o to aby som mala dvakrat horsi zivot ako on, ze si zisti kde byvam, ze si o mne pozistuje vsetko. Raz ma cakal opity isiel za mnou krical po mne. Zazila som pri nom hrozny strach, ked bol v praci pri mne tak som musela chodit na zachod od strachu. Viem ze to znie smiesne. V robote ma pokladali dobre ze nie za blazna. ze on a taky? Citila som velky napor aj zo strany kolegov chcela som odist ale byvam v oblasti kde sa tazko hlada robota a byvam sama. Musim z niecoho zit.
preslo par mesiacov a ja som na ten strach z neho zabudla a aj tlak kolegov ma trochu donutili k tomu aby som sa s nim zacala znova bavit. Ja sne ze som mu vysvetlila ze obaja mame svoj zivot a ze budeme len kamarati. Len stalo sa ze som s nim aj spala, viem ze som spravila obrovsku chybu. A on zase zacal hovorit o tom ze by si vedel predstavit zivot so mnou ale ze nevie kde by sme byvali hovoril mi aj o dietati hoci on dieta nikdy nechcel. ubehli asi dva mesiace a ja znova citim ten obrovsky napor na mna. On je aj ziarlivy a rad pije. V robote sa mi zlepsili vztahy az ked kolegovia videli ze sa s nim rozpravam.
Rozpravala som sa s jeho byvalou ktora s nim bola tri roky. Hovorila mi ze vsetko bolo fajn ze oni chodili vonku ako partia pili. Vraj ju velmi lubil chcel si ju zobrat a ona nechcela. Chcela to ukoncit. A on jej vraj zacal robit zo zivota peklo. Vraj ju nahanal opity, vykrikoval na nu vulgarnosti a ponizoval ju, vyhrazal sa jej. Dokonca sa vyjadrila ze si o nom mysli ze je psychopat. Ja som akoby toto z neho vycitila ale bohuzial som to v sebe potlacila.
Moja otazka teraz je ako sa ho mam zbavit? Ja som z toho uz chora.
Prosim poradte mi.