Odpovedal: Kačka
Re: Zivot v beznadeji.......
(číslo príspevku 232.527, zo dňa 03.04.2012. videné 284x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 232527:
Tu je 5 bodov, ktoré vám zmenia život podľa Božej vôle. Ak máte akýkoľvek problém, tieto body vám pomôžu. U niekoho zmena nastane už po krátkej dobe, u niekoho 3-5 mesiacov.Isté je, že "niečo" sa udeje.

1. Každý deň sa pomodliť ruženec (hociktorý aj Božieho milosrdenstva, ale celý)
2. V nedeľu a vo sviatok aktívna účasť na sv. omši. (podľa možnosti i každý deň)
3. Každý deň si prečítať zo sv. písma - (začnite od Nového zákona).
4. Spoveď aspoň 1x v mesiaci.
4. Pôst - v piatok (najlepšie o chlebe a vode alebo si vyberte vlastný pôst napr. bez televízie, bez počítača, bez mäsa, bez sladkostí, bez kávy či cigariet. Ak sa rozhodnete, môžete držať pôst v piatok i v stredu).

Nielen váš syn, ale aj vy potrebujete obrátenie. Všetci potrebujeme obrátenie. Na Slovensku je veľa pokrstených, ale málo obrátených. Dôležite je ODPUSTENIE. Odpúšťajte každému všetko. Tak budete plniť Božiu vôľu. Keď sa zmeníte vy, začne sa akoby zázrakom meniť aj vaše okolie. Môžete hovoriť, že ste nič nezanedbali vo výchove, ale na to je potrebné absolvovať veľa kurzov a veľa študovať, aby človek vedel presne čo a ako. Lebo aj na toto dnes existujú kurzy o rodine a výchove, len žiaľ ľudia na nich nechodia, resp. málo ľudí na to pred manželstvom myslí. A kedysi u nás nebolo možné na takéto kurzy ani chodiť. Dozvedeli by ste sa, že každý človek má nejakú tú vnútornú ranu, citové zranenie a potrebuje odpustiť napr. svojim rodičom, svojim príbuzným, svojim predkom.... Na nete si môžete vyhľadať aj modlitbu za vnútorné uzdravenie a túto sa modliť aspoň 3 mesiace, taktiež Litánie k Duchu svätému majú veľkú moc. Okrem toho môžete navštíviť stránku premladez.sk Nachádza sa tam horúca linka S.O.S., kde môžete opísať (skopírovať) svoj problém so synom a určite vám aj tam radi a odborne poradia a budú sa za vašu rodinu modliť. Želám vám veľa radosti na vašej ceste obrátenia. Verte, že to, čo sa u vás deje, je len skúška. Zlí duchovia napádajú človeka a tešia sa z jeho trápenia a smútku. Nedajte sa a nebojte sa. Boh je pri vás a chce vám pomôcť....dajte Mu šancu.