Odpovedal: Dagmar
Re: Zivot v beznadeji.......
(číslo príspevku 232.526, zo dňa 03.04.2012. videné 400x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 232526:
Mne sa tu nieco nezda. O sebe nepisete vsetko a nie ste zdaleka taky idealny a uzasny ako sam seba opisujete. Z toho co a ako to pisete, na mna osobne posobite velmi dominantne a priam az kontrolorsky, hoci bol Vas syn v minulosti poslusne, inteligentne dieta, boli ste spokojny najmä preto, lebo fungoval presne podla Vasich predstav. Ste zufaly nielen zo syna a z vyvoja situacie, ale hlavne z faktu a zistenia, ze vo Vasom zivote nemozete mat vsetko pod kontrolou a vsetko neklape tak, ako by ste to Vy chceli. Neustale tu sibrinkujete laskou, ale ja ju z Vas az tak silne necitim, alebo ma inu formu ako laska, ktoru Vas syn potrebuje, ak je taky, aky je a ako ste ho opisali.
Priklanam sa k moznosti, ze Vas syn ma psychicke problemy, mozno u neho dokonca prepuklo aj vaznejsie ochorenie, ale neda mi nepovedat, ze to nemohlo vzniknut zo dna na den a ze ste si predtym nic nevsimli. Takisto jeho prva priatelka, ma uz 22, je to neobvykle, predtym nemal ani len kamaratku? Ak je to tak, mozno vzdy bol pripad velmi utiahnuteho, citliveho chlapca a verte tomu, ze nemate ziadnu sajnu o tom, co citil, vnimal, len preto, ze Vam to nedal najavo a nepovedal a fungoval, neznamena to, ze so vsetkym suhlasil, s Vami, s Vasou vychovou, s tym, co po nom chcete.
Utek je niekedy aj prejav odporu a vzopretia sa, ked to inak nejde.
Kludne aj v dospelosti. MOzno na to skor nemal silu alebo odvahu. Kludne sa do mna teraz za to, co som Vam napisala navazajte, kludne vybuchnite od zlosti, lebo tej mate v sebe strasne vela... a citit ju az cez net. Mnohi ludia sa Vam tu venovali niekolko dni, aj tak nie ste s nicim spokojny. Nikto neodpovedal podla Vasich predstav a nikto Vam nepredlozil presny manual na riesenie situacie. Ale to sa ani neda. Vas syn Vam mozno trocha nastavuje zrkadlo.