Odpovedal: Kaja
Re: Facka od muža
(číslo príspevku 231.795, zo dňa 20.02.2012. videné 203x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 231795:
Veronika nikto vasu sestru neodcudzuje. Radime ako najlepsie vieme a ako by sme sa zachovali my, to ste predsa od nas chceli. Jedna facka nemusi byt dovodom k rozchodu, ale pisete, ze sa hadaju casto, ze sa ona musi udobrovat, atd. Su spolu velmi kratko,ak sa brali z lasky, tak ta laska velmi rychlo vyprchala. Alebo sa brali len preto ze bola tehotna, aby nezostala sama s dvoma detmi?
Vy vidite do ich vztahu viac nez my vieme z vasho opisu. Preco sa hadaju? Aky podiel viny ma na hadkach vasa sestra? Nerozmyslali nad manzelskou poradnou? azda minca ma dve strany. Rozist sa a zostat s dvomi detmi bez partnera, ktory zrejme zivi rodinu, ako vyriesit bytovu otazku, atd. to nie je jednoduche. Na druhej strane ak deti ziju v nezdravom prostredi, vidia hadka a bitky rodicov, zanecha to na nich stopy. Ak este ti dvaja ludia k sebe nieco citia, tak nech cim skor riesia situaciu inak nez hadkami a bitkou. Ale musia to chciet obaja. V prvom rade vsak mu to musi povedat vasa sestra a urobit vsetko pre udrzanie manzelstva.
Sestra si narobila problemy, ale nech si ich nenarobi este viac a nezostava za kazdu cenu s tymto muzom. Porozpravajte sa s nim aj vy, uvidite, mozno da na vase slova a vstupi si do svedomia.