Odpovedal: katarina
Re: je skvelý, no fyzická príťažlivosť nulová
(číslo príspevku 231.218, zo dňa 28.01.2012. videné 357x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 231218:
ono statisticky vzate: skor sa chlap zlepsi v milovani ako v spravani, ale su aj vynimky. a tiez kedze sa to nezmenilo za 10 rokov... hm...
vidim ze mate (mas) zajacie umysly :)
viem, vydrzat a byt verna bude tazke, ale obavam sa, ze aj pri najlepsom milencovi to raz skratka odide... tak trocha si myslim, ze nemas co lutovat, pretoze ideal v sexe sa hlada tazko a ideal AJ v sexe a Aj v zivote - to je hadam aj nemozne :)))
tak potom si treba stanovit priority, nie?

neviem, co vsetko ste skusali na zachranu zivota v posteli, ale ked je to taky spravnak, tak verim, ze toho bolo dost...
mozno by stalo za pokus to niekedy nesilit alebo obratit opacne: co mozes ty prenho urobit, aby to bolo lepsie? mozno je az taky dobry a taky spravny, ze je v krci (podvedome), aby si bola spokojna, stara sa o teba a cely cas ma na pozadi, nech nespravi chybu.
mozno by stalo za to - a teraz prepacte za slova - ho pretiahnut v brane alebo mu pod stolom rozopnut zips. mozno by si to sakra zasluzil, aspon aby videl, ze sex nie je utrpenie a stale plno ocakavani z tvojej strany, ale ze sa vies bavit, vies mu vela dat a nic za to nechciet spat. spravit z neho drsneho chlapa, ktory ma k dokonalosti daleko, ale milovat ho napriek tomu!

ja viem, radi sa lahko, ja to mam v hlave, vidim to ako film :)
no ale ved skusat nikdy nie je neskoro.

len jedno ma trapi: to, ze sa tu radis na edusane, znamena, ze uvazujes o rozchode? alebo si chcela pocut, ze s nim mas ostat?
hm... toto je zavazna vec. ak pochybujes, ak to nie je 100%, tak sa vas vztah moze rozpadnut.
ale zas priznajme sa, kto z nas si je na 100% isty, ze s tym svojim partnerom chce ostat a je prenho najlepis? ;-)

este sa ozvi, budem rada.