Odpovedal: Jara pre Alexandru
Re: nezaujem o sex
(číslo príspevku 230.964, zo dňa 20.01.2012. videné 320x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 230964:
Alexandra prečítala som si komplet všetko na túto tému tu.
Viem z vlastnej skúsenosti, že tento človek sa s tebou nebude otvorene rozprávať a viem aj to, že sa ani zázrakom nezzvýši jeho sexuálna aktivita. Dočasne, na chvíľku, keby mal pocit, že ťa stráca. Z dlhodobého hľadiska nie.
Čo samozrejem nevylučuje možnosť ba priam nutnosť predsa len sa pokúsiť spolu pohovoriť. Dotlačiť ho k rozhovoru ale nebude ľahké.

Toto fórum rovnako ako všetky podobné, keď rieši vzťahové problémy, tak prináša prvú a logickú radu: rozprávať sa o probléme.
Potvrdil mi psychológ, a žiaľ, aj môj vlastný život, že sú ľudia, s ktorými sa nedá porozprávať. Nechcú. Odmietajú. Nech sa pokúsiš priblížiť akokoľvek, stále sa vyšmyknú ako úhor.. a celú vec prekrútia, bagatelizujú, v krajnom prípade odložia "na inokedy" Ale ani "inokedy" sa nebude konať. Veci zostanú pri starom a ten, ktorý hľadal riešenie, môže skĺznuť do pocitu že je neschopný, že je vinný, že niečo robí zle...
Alexandra jeden zlý výber partnera a trpíš celý život.. (Aj keď u teba možno aj opakovaný nevhodný výber...)
Prosím napíš mi odpoveď na to, čo som sa ťa pýtala včera: Čím celých tých 5 rokov bol vyvažovaný tento problém? Teda napíš konkrétne, čo je ten "bonus", že si s ním. Iba Tvoje dieťa to nemôže byť. Dieťaťu je lešie so spokojným jedným rodičom, ako nespokojným v akoby kompletnej rodine, ver mi.
Skutočne ti píšem na základe vlastnej veľmi ťažkej, ťaživej a bezvýchodiskovej mnohoročnej skúsenosti.