Odpovedal: Dušan
Re: Zneužívanie dieťaťa - aké sú prípustné hranice
(číslo príspevku 230.620, zo dňa 12.01.2012. videné 312x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 230620:
Dakujem, manzelka tiez uznala, ze to presahuje hranice normalnosti. To ze moja otazka ja na edusane je, ze tiez som mal pochybnosti a nevedel som urcit, ci to uz je za hranicou alebo nie. Avsak cas straveny u starych rodicov na Vianoce dal jasnu odpoved, ze to presahuje zdrave spravanie.
Neviem, ale nepride mi normalne (okrem vsetkych ostatnym veci co som pisal), ak stary rodic hladka dieta rano v posteli 20 minut, potom pri a po ranajkach hodinu, potom pri pozerani telky doobeda dalsiu hodinu (sedia spolu zabaleni v deke a cely cas ho objima a hladka, otiera si hlavu o hlavu so zatvorenymi ocami), potom pri PC dalsich 20 minut aj viac, potom poobede pri pozerani telky dalsiu hodinu, pred spanim dalsi cas, ked odchdzame z navstevy dalsich 10 minut pred odchodom a este ked odchadzame, hladi dieta ked schadza dole schodami a este pri obliekani, az nam brani v obliekani, lebo on si chce este pohladkat.... presne takto to vyzera. A to stary otec vidi vnucata takmer kazdy den a nema deficit...
Ja som inak na cudne spravanie upozornoval uz pred dvomi rokmi, ale odbili ma, ze on ma velmi rad deti a urobili z toho dokonca cnost. Potom som upozornil, ze si vyzaduje, aby starsi 16 rocny vnuk mu este sedel na kolenach a on ho hladkal po nohe, ten vnuk nechce uz ist k nemu, ale stary otec si to vydobije, aby si nanho sadol ,neda pokoj, kym sa mu to nepodari.
mensie vnuca, ked sa mu nepaci dlhe hladkanie, jednoducho sa mu vymani, odide, ale 11r chlapec je nanho slubmi naviazany, on mu naslubuje veci, ako som pisal predtym, ktore ma rad a on je potom pri nom a drzi.
Dakujem vsetkym, my uz mame jasno, aj manzelka potvrdila, ze je to abnormalne a kedze je to poslednou dobou intenzivnejsie a intenzivnejsie, musime to riesit.