Odpovedal: katarina
Re: Viagra
(číslo príspevku 230.175, zo dňa 18.12.2011. videné 312x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 230175:
Hm... Frantisek, velmi zalezi od toho, aky mate vztah so synom. Treba brat do uvahy, ci si to vas syn zohnal preto, lebo to chce uzivat, alebo to potrebuje uzivat, alebo je to len frajerina, alebo sa to nahodou unho vyskytlo.
Je velmi tazke radit v tejto situacii. Za normalnych okolnosti by to 14r chlapec nemal potrebovat (vzhladom na jeho fyzicku), ale mozno sa mylne domnieva, ze viagrou zabrani predcasnej ejakulacii.
Este je aj dolezite, ci ste viagru nasli nahodou, alebo ste sa mu hrabali vo veciach.

Neviem, co by som robila ja, to sa neda takto povedat, ale v podobnych situaciach (ked je osobny rozhovor prilis tazky alebo riskantny) volim pisomnu formu.
Napisala by som synovi mail, kde skonstatujem, ze som asi omylom nasla modru pilulku a ze sa citim blbo v tejto situacii a ze sa so synom neviem bez problemov porozpravat, a tak radsej pisem, aby sme sa mohli tvarit, ze sa nic nedeje.
Ze sa nanho nehnevam, ani nic podobne, ale ze ako matka ho potrebujem poinformovat o vedlajsich ucinkoch, o absurdnosti uzivania v jeho veku, o moznych rieseniach problemu, ak nejaky ma... Pripadne vyjadrit pochopenie, ze aj ja som par blbosti ako mlada urobila a ze chcem byt lepsim rodicom ako boli moji rodicia ku mne... A ze syna prosim o pomoc, aby som nemala pocit, ze som zlyhala. A ze mozno rozoberanie tejto veci je uplne zbytocne, lebo o nic nejde, ale potom by som uvitala nejake info, aby ma syn ukludnil :)

Prajem dobre rozhodnutie pri tejto citlivej veci a rada si precitam aj nazory inych. Co ked sa to stane aj mne? :))