Autor otázky: jankaaa
Zavraty
(číslo príspevku 229.664, zo dňa 22.11.2011. videné 3456x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 229664:
Dobrý deň vola sa Janka mám 28 rokov, pracuje v kancelarií2 roky, celý deň sedím. Cca 2 mesiace sa mi točí hlava, prvý mesiac som myslela že som tehotná, viac krát ma naplo na vracanie ale nevracala som, ked sa tehotenstvo vylučilo bola som aj u doktorky lebo som neverila že niesom, začala som rozmyšlať čo my je či som si to vsugerovla tim že som si myslela že som tehotná, čim viac som na to myslela a rozmyšla tím viac sa to stupnovalo.
Nebývam chora, žiadnu vážnejšiu chorobu som nemala, ani zapal stredneho ucha, krv uplne perfektna len cukor trochu zvýšení na moj vek že vraj 5,38, tlak super, ORL v poriadku, zrak v poriadku bez očneho tlaku, neurolog stanovil diagnozu R42 ošial vertigo, dal mi URUTAL.
Ešte k závratom skor sa my točí v hlave obraz sa mi netočí, nikedy sa rozmaže. zavrat je niekedy ako priopytost, niekedy ako po hroznej opici. Urutal pomohol zavrate prešli len ked si ho dam rano tak na večer už začina opať točit dam si ho a je lepšie.Zavrate ale vystriedla zvlašný tlak v hlave niedy z hora nikedy zo zadu ako by my nikto tlačil na mozog taškým zavažim. Som roztržitá v práci aj doma zabudam, nepametam si citim sa jak debil. Neurolog ma neposlal na CT ani nikam inam okrm ORL a očnej urutal berem 12 dní. zlaknem sa ostrých zvukov, a vadia mi určité tony, smiech ale taký ostrý, vreskot /mojho dieťata 5ročneho/ som aj nervozna niekedy ale to asi stoho všetkeho.
Ešte jedna prihoda/zdravotnictvo, maja zabudlivosť, ta choroba/ viac veci do kopy proste som sa už zrutila. Dlho som plakala ale to čo bolo po tom, lahla som si o 12,00 na obed a do rana som v podstate nevstala. Každý pokus vstat alebo sa len pohnuť bol horor hrozne točenie hlavy, napinanie na vracanie nič som nejedla nemala som co vracat ale inak by som vracala. Raz som utekla na zachod davenie bolo ale nič nešloostatne som predichavala v posteli spolu s točeniamy. To bolo tyžden do zadu taký stav som už nemala. V podstate občas vinimočne točenie a ten tlak častejšie. Je nepriem bojim sa či je to spravna diagnoza, bola som aj na masaži ci to neni chrbat po nej som sa citila lepsie ale tlak je stale. Začala som cvičit na chbat jogu trochu sa mi po nej ulaví. Myslite že je to spravna diagnoza a nemal ma poslat este aspon na CT.

    Reakcie na príspevok:
  • Re: Zavraty (1153x, jankaaa, zo dňa 2011-11-22)
  • Re: Zavraty (938x, Juraj, zo dňa 2011-11-22)