Autor otázky: karolína
Vzťah
(číslo príspevku 228.973, zo dňa 24.10.2011. videné 345x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 228973:
Môj problém je skôr vzťahový... Neviem, ako ďalej. S priateľom sme vo vzťahu na diaľku, zatiaľ nám to funguje, i keď niekedy je to ťažké, pretože mám strach zo sklamania. Keďže je doba internetu a informácie sa šíria veľmi rýchlo... na facebooku som našla fotky, na ktorých je môj priateľ na nejakej párty. Je to fotené v septembri 2010, v tom obodobí sa začal rozvíjať náš vzťah, teda neboli sme ešte oficiálny pár.. na tých fotkách je zjavne opitý a je v spoločnosti dievciny, ktorá sa na neho lepí, na jednej fotke ju drži za prsia, tá dievčina je kolegyňa z jeho práce. Tá dievčina je fotená aj s viacerými mužmi, na fotkách z nejakej krčmy jednému sedí na kolenách s roztiahnutými nohami, tak že jej vidieť nohavičky a oproti sedí aj môj terajší priateľ a drži ju za nohy a smeju sa...
Viem, že som v tom období ešte nebola vo vzťahu s mojim priateľom,ale v tom období sa už náš vzťah budoval... Neviem sa s týmito fotografiami proste vyrovnať, neviem, čo si mám o ňom myslieť.. viem, že je to fotené predtým, ako sme začali tvoriť pár... ale mám pochybnosti, čo je to za človeka... na ďalších fotkách je už len dotyčná žena a jej kamarátka ako hrajú stolný futbal s mojim priateľom a jeho kamarátom.. podľa fotiek to nebola len diskotéka, ale aj niekde museli prespať..
Som proste z týchto fotografií veľmi sklamaná, neviem k tomu zaujať postoj, neviem, či sa mám priateľa na to opýtať, nechcem, aby si myslel, že ho špehujem alebo čo... Neviem, či mám hodiť minulosť len tak za hlavu.... ale trápi ma to.. V minulosti som sa párkrát sklamala a veľmi ťažko si niekto získa moju úplnu dôveru.. Neviem, či mu môžem veriť.. bojím sa , aby sa z neho nevyklul nejaký sukničkár alebo klamár.. Poraďte mi prosím, ako si zachovať chladnú hlavu, ako riešiť tento môj problém.. Priateľ mi vraví, že ma ľúbi, že nikoho iného okrem mňa nechce... Ja už som zúfala sama zo seba, ľúbim ho a nechcem ho stratiť..
    Reakcie na príspevok:
  • Re: Vzťah (269x, Jara, zo dňa 2011-10-24)
    • Re: Vzťah (237x, Karolína, zo dňa 2011-10-24)
  • Re: Vzťah (246x, Alexiso, zo dňa 2011-10-24)
    • Re: Vzťah (393x, Karolína, zo dňa 2011-10-24)