Odpovedal: Pavol
Re: Pohlavný úd
(číslo príspevku 228.152, zo dňa 12.09.2011. videné 366x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 228152:
Situácia je nasledovná:
Lekár odporučil operáciu prostaty. Nakoľko na žaludi som mal vyvinutú "hrču-bradavicu", poprosil som operujúceho lekára o röntgen pohlavného údu. Bohužiaľ službukonajúci lekár mi ten röntgen nevedel spraviť (mal striekať nejakú tekutinu do močovej rúry a počas toho spraviť snímok). Operovali ma na prostatu, a operujúci lekár mi povedal , že vyčistil mi močovú rúru (ja sa na to 100%-ne pamätám). A ozaj , tá hrča zmizla, a predkožka sa pohybovala voľnejšie. Inak tá operácia prostaty mi nič nezmenila. Lenže lekár mi nedopísal do papierov to "čistenie". Cca. po pol roku som zase cítil bolesť v pohlavnom úde , sťahovanie predkožky bolo zase bolestivé, a mal som zase pocit, že sa tam niečo vytvára. Požiadal som lekára o vyšetrenie, ale nakoľko nič nemal v zápisoch (asi tam vytlačili čo bežne používajú, a majú v počítači) neveril mi, ale spravili mi plastickú operáciu, prerezali mi brzdu na úde, ale nič sa nezmenilo , práve naopak na spodnej časti žaluďa cítim už stálu bolesť. Erekcia je čiastočná, ale aj bolestivá, bolesť cítim na spomínanej spodnej časti žaluďa. Ale hrča tam už nie je.
Preto som sa chcel opýtať, či existuje röntgen, či ultrazvuk na presné určenie tohto problému. Už nechcem ďalšiu zbytočnú operáciu, ani antibiotiká používať tiež zbytočne.
Vedel by mi niekto pomôcť. Keď to nepôjde na Slovensku, tak by som zaplatil ten snímok niekde v zahraničí. Bohužiaľ s mojim lekárom to už asi nepôjde. Naposledy mi povedal, že nemal som odsúhlasiť plastiku, ale obriezku. Myslím si , že aj tá obriezka by bola zbytočná, najmä kvôli tomu, že tam bola tá hrča.