Autor otázky: fifu
neurologické ťažkosti
(číslo príspevku 228.062, zo dňa 05.09.2011. videné 506x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 228062:
Muž: 49.
Dobrý deň, vedel by mi, prosím, niekto pomôcť? ďakujem
Už minimálne 5 rokov mám bolesti v kolenách a predkolení. Veľmi ma bolia chodidlá nôh a predkolenie. Mám pocit horúčavy, ťažkých nôh, necitlivosť a tlak v nohách, a preto ani nevládzem chodiť a zakopávam aj na rovnej ceste. Stávajú sa mi zatiaľ iba drobné úrazy. V poslednej dobe ma bolia nohy aj pri sedení. Už aj krátke návštevy lekára mi robia veľké problémy. Obuť si môžem iba sandály. Pri obutí celej obuvi sa mi pálenie a bolesti zhoršia. Keď ráno vstanem, nemôžem sa postaviť, musím sa pomaly rozchodiť a veľmi ma bolí ľavý malíček a pravý členok.
Mám bolestivé lakte, hlavne pravý, pocit slabých rúk a necitlivosť. Z rúk mi vypadávajú predmety.
S chrbticou mám problémy už roky, no posledné dva roky ma bolí pod pravou lopatkou, medzi lopatkami, krk a predovšetkým mám nepretržité bolesti hlavy už 2 roky. Stále mi hučí v hlave a vlasovú časť mám stále strpnutú. Mám pocit akoby som mal na hlave čiapku a dosť zabúdam.
Takisto už 5 rokov ma dusí a páli v pažeráku a musím stále pohmkávať, mám pocit cudzieho telesa v krku. V poslednej dobe sa mi zle prehltáva, jedenie musím často zapíjať vodou a dráždi ma aj slabý prach hoci aj na ulici.