Autor otázky: Katarína
Odchod od partnera
(číslo príspevku 227.627, zo dňa 09.08.2011. videné 498x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 227627:
Prajem dobrý deň všetkým. Mám, alebo mala som priateľa s ktorým som sa stretávala vyše dva mesiace. On má 43 rokov a ja 32. Zoznámili sme sa v práci, odprevádzal ma domov, čakal ma ráno na zastávke. Správal sa ku mne pekne. Kvôli mne ukončil vzťah s jednou ženou, ktorá bola rozvedená a približne v jeho veku. Často mi hovoril že keď ho nechám, zostane sám a už bude mať len prírodu.
Dohodli sme sa že si urobíme cez dovolenku výlet do susedného mesta. Aj sme tam išli aj sme sa rozprávali o sexe. Ale prvé čo bolo keď sme tam prišli bolo že nalial víno, pripili sme si a hodil sa na mňa. Trochu som ho pribrzdila a potom sa o sex pokúsil znova. Bolo mi to nepríjemné, jeho bozky, jeho zvláštna vôňa.. Keď som som predstavila že by som pred ním mala byť nahá a prežívať s ním intímne veci tak som sa toho až zľakla. Vôbec som to nechcela. Keď som si uvedomila aký je vzrušený, úplne som sa zľakla zostať s ním dve noci sama. Zbalila som si veci a povedala som mu že musím odísť, aby mi to prepáčil. Odchádzala som, videla som že mu je do plaču a ešte na chodbe hotela som počula ako za mnou kričal moje meno.
Už som doma, cítim sa lepšie a som rada že som odišla. Sex s mužmi som už mala aj keď prvá skúsenosť nebola dobrá. Ale trápi ma či som mu neublížila. To by som nerada.