Odpovedal: Peter
Re: Manželka - herečka? - ako to dopadlo.
(číslo príspevku 227.556, zo dňa 05.08.2011. videné 265x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 227556:
Mrzí ma, ak sa cítite oklamané. Naozaj som potreboval pomôcť. Človek sa v takom nenormálnom prostredí sám cíti šibnutý a začína pochybovať sám o sebe. Je úžasne deprimujúce a vyčerpávajúce, keď sa človek denno-denne musí úporne snažiť o úplne normálne veci a všetko vyzerá aj tak ako „hádzanie hrachu na stenu“. V normálnych rodinách také veci fungujú automaticky, bez toho, aby sa nad tým niekto zamýšľal.

Do toho prišlo ešte aj obludné obvinenie a väčšina „profesionálov“ nepochopiteľne verilo úplne všetko mojej exmanželke a mňa akoby vôbec nepočúvali (ani nikoho, kto sa ma zastával). V čase, keď som písal na Edusan, som bol už z vyšetrovacej väzby prepustený na kauciu, ale ešte som zďaleka nemal vyhrané, mal som kopu pochybností a obáv. Oni zo mňa stále robili násilníka, tak sa tvárila aj vyšetrovateľka, prokurátorka, kuratela, sudkyňa aj svokrine psychologičky (ktoré ma nikdy nevyšetrovali ani nikoho z mojej rodiny!), hoci mám výborné psychologické aj sexuologické posudky a nikto z rodinných známych na mňa na súde nepovedal krivého slova – práve naopak.

Samozrejme, rozprával som o tom aj so svojimi známymi, ale po toľkom čase si už človek nie je istý, či to aj oni nevidia skreslene. V ničom som neklamal, snažil som sa neprikrášľovať, všetok je tak ako sa naozaj dialo. Nie je to vymyslený príbeh a diskusia mi naozaj pomohla, za čo som všetkým vďačný.