Odpovedal: Peter
Re: Manželka - herečka? - ako to dopadlo.
(číslo príspevku 227.543, zo dňa 05.08.2011. videné 294x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 227543:
Nejde mi o to, aby si to niekto „odskákal“, ale aby prestali robiť to zlo a ubližovať. Podľa jednej lekárky, svokrovej známej, jeho otec trpel mániodepresiami. Svokrov brat je nesvojprávny schizofrenik, svokra je tzv. inteligentná hysterka, jej mama rozbila všetkým svojim deťom manželstvá, okrem svokrinho (nerozviedla sa asi len preto, že jej muž je úplne pod papučou, v ničom sa jej neprieči, maximálne si pofrfle, z čoho si ona nič nerobí). O mojej exmanželke cirkevný súd medzičasom konštatoval, že je neschopná prijať manželské záväzky z psychických dôvodov a že táto neschopnosť vznikla výchovou.

Moje deti teraz vyrastajú v tom istom chorom prostredí, ako moja exmanželka. A kompetentné úrady sú zrazu nečinné, keď treba riešiť vážne problémy na strane matky detí a jej rodiny, ktoré vyplávali na povrch. Nielen že sú úrady pasívne, ale ešte mi aj hádžu polená pod nohy. Dodnes nie je zrušený ani zákaz styku, hoci obvinenie zo zneužívania bolo definitívne zrušené už pred niekoľkými mesiacmi (prázdniny a sviatky sú na úradoch hluché miesto).

Verím, že Boh to nejako obráti na dobré. Zároveň svoju vieru neberiem pasívne a snažím sa nielen o kontakt so svojimi deťmi, ale aj o zmeny na úradoch. Aby iní nemuseli trpieť tak, ako moja rodina. Preto píšem aj sem, aby sa tieto veci dostávali na svetlo, lebo sám nič nezmením.