Odpovedal: Ivana
Re: Som zúfalá
(číslo príspevku 227.121, zo dňa 17.07.2011. videné 333x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 227121:
Z toho čo píšeš jasne vyplýva, že si pre neho len náhradníčkou v inom vzťahu. Zaiste máš na to, aby si sa sama rozhodovala s kým budeš a s kým nie. Takto z teba urobil rukojemníčku, veď čo, ak jedna sa nepodarí, bude v zásobe iná... Už len to, že si s tebou začal keď má iný vzťah hovorí o tom, že jeho charakter nie je najčistejší, že pre neho nie je problémom byť citovo neverný tej svojej. A ver mi, toto s ním pôjde celý život. Ak by bol správnym a charakterným chalanom, riešil by to rázne a priamo a s tebou by si ani nezačínal, kým neukončí iný vzťah. Trocha mám ale pocit, že to urobil zámerne, aby ťa vyskúšal, či ti to nebude vadiť že má inú a neskôr to využil na balenie ďalších.
Pouvažuj nad tým čo sa tu popísalo... Každý ťa vystríhal pred takýmto vzťahom práve preto, že už týmto prešli a poučili sa. Môj dedko hovorieval, že si týmito útrapami lásky musí každý prejsť, že rozoznať citový vzťah od hormónov býva najťažším rozhodnutím života, ktorý sa s nami vlečie neustále. Ale v tých pätnástich je to najbolestivejšie. Váž si preto seba samú, zaiste hľadáš čistý vzťah pre svoj citový vývin a nie len vzťah aby kamarátky závideli.
Držím palce, aby si sa správne rozhodla nie len pre túto chvíľu a toto leto, ale pre budúcnosť. Na druhej strane, aj sklamaná láska ťa citovo posunie ďalej, ale môže mať aj za následok tvoje zatrpknutie, nedôveru, uzavretie sa do seba a strach pred nasledujúcim vzťahom. Všetko je to o tvojej osobnosti a sebadôvere. Preto je ťažké odhadnúť čo je pre teba lepšie, sklamanie, alebo počkať na ďalšieho princa