Odpovedal: Maja
Re: par sekund si necitim ruku
(číslo príspevku 226.987, zo dňa 12.07.2011. videné 388x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 226987:
Dobrý deň Danka,

keď som ráno čítala Vašu otázku, chcela som Vám odpísať, aby ste pre istotu v takomto prípade čo najskôr vyhľadali neurológa :-D Našťastie som mala veľa roboty a odložila som odpoveď na neskôr. Ako tak čítam príspevky ostatných, uznávam, že som to prehnala:-) U Vás to bola isto len banalita a obyčajné "stŕpnutie" ruky. Chcela som robiť z komára somára:D

Popravde, ja som asi nikdy nezažila také riadne strpnutie. Slabé áno, ale nikdy sa mi nestalo, že by som si nejakú časť tela vôbec necítila. A keďže mám okolo seba kamošku s tetaniou (ktorá na vyučovanie na gymnáziu prišla len vtedy, ak ráno vôbec zliezla z postele a došla až do školy), kamošku s roztrúsenou sklerózou a kamaráta, ktorý je momentálne v nemocnici na neurológii a čaká na výsledky vyšetrení po tom, čo on - zdravý človek - raz ráno si necítil nohy a odvtedy sa zatiaľ na ne ešte nepostavil :-( a keďže to hlavne s tými poslednými dvomi spomenutými intenzívne prežívam, chytila ma skoro panika a vôbec mi nedošlo, že existuje i len bežne sa vyskytujúce obyčajné stŕpnutie :-)

Uf, ešteže ma v práci zavalili a ja som Vám nespôsobila nejaký zmatok a neistotu skôr, ako zareagovali ľudia rozumnejší a kľudnejší ako ja :-)

Majte sa pekne.

Maja