Autor otázky: Marcela Markovicova
bolesti chrbta
(číslo príspevku 225.586, zo dňa 21.05.2011. videné 281x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 225586:
Podla lekarskeho spravy mam tento nalez>
At C4/C5 there is broad/based annular bulging/osteophytosis posteriorly and to the right with facet joint hypertrophy resulting in slight compromise of the right exit foramen at this level.
At C5/C6 there is mild annular bulging / osteophytosis posteriorly and to the right side with slight compromise of the exit foramen on teh right side at this level.
Lekar mi povedal , ze su to iba vyrastky medzi stavcami. Problem je v tom ze som v Irsku, a mam velke bolesti v pravom ramene od lakte az do ramena, mam znizenu ohybnost ruky. Pre tie bolesti v ramene a spodnej casti chrbta a hlavne aj celkovej slabost ruky nemozem pracovat (pracujem ako kucharka) tak marodujem, davaju mi len tabletky od bolesti, masticky a inak mam len oddychovat. Poctivo plavam , chodim na masaze, ale je to stale rovnake. som z toho zufala, pretoze sa chcem vratit do prace, naozaj uz neviem co mam robit tento stav trva od februara a ja uz potrebujem nieco urobit, myslite si ze na Slovensku by mi lekar mohol pomoct inou liecbou. Mam urobenu magneticku rezonanciu, vsetko mam na CD . Dakujem za odpoved