Odpovedal: katarina
Re: dlhodobo e coli a enterococcus v pošve
(číslo príspevku 225.541, zo dňa 20.05.2011. videné 1897x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 225541:
canesten je na zmiernenie svrbenia a nemusi sa to tykat len plesni. (ak chcete dokaz: okrem toho, ze mi bol gynekologickou odporucany pri zapale moc. ciest (e. coli), bol mi odporucany aj po porode, ked som mala alergicku a neznesitelne svrbivu reakciu na jod). urcite nevybije zvysky dobrej flory.
umyvanie 6x denne, je PRAVE preto, pretoze narusena flora sa dava doporiadku sama s pomocou vaginalnych tabliet kitovuli. tie samozrejme vytekaju a prave tie dva dni, ked sa tablety aplikuju pocas dna 2-3 denne, je NUTNE sa casto umyvat, oplachnut to, co vytecie (rozpustena tableta + vytok obsahujuci zle bakterie). moc nie je zavazny pri zdravej zene, ale v spojeni s jej problemami urobi viac zla ako dobra. vlhceny toaletny papier som odporucala po velkej potrebe, ked je nutne dostatocne ocistit konecnik, a ked zena nema pristup k bidetu alebo sprche. a co sa tyka slipovej vlzky, tu odporucam zas len kvoli vytekajucej tablete. bez slipky je to naozaj neprijemne!
dufam, ze som sa obhajila dostatocne a nerada by som viac polemizovala. mozno niekomu vase rady nie su sympaticke (ja by som po lekaroch teda nechodila, kym by som nevyskusala taketo pomerne jednoduche riesenia).
v kazdom pripade ani vy neradite zle, len je potrebne si uvedomit, ze existuje aj iny sposob...