Odpovedal: katarina
Re: dlhodobo e coli a enterococcus v pošve
(číslo príspevku 225.538, zo dňa 19.05.2011. videné 2257x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 225538:
Ahoj, ja by som poradila trosku jednoduchsiu formu, zalezi len na vas, pre ktoru sa rozhodnete:
nebudem pisat podla dolezitosti, lebo vsetko, co napisem, treba dodrzat.
- iba bavlnene gatky
- ziadne tangace
- ak nosite slipovu vlozku, tak ju casto mente
- na zlepsenie prostredia a zahojenie ran su absolutne fantasticke tablety Kituovuli. Mala som obrovske problemy a uz som nevedela, co robit, jedine Kitovuli zabrali. Pozrite si zlozenie, je viac nez priatelske.
- niekedy je dobre preventivne pouzit aj Canesten do vchodu posvy a najblizsieho okolia. Tu ale odporucam castejsiu hygienu, aby sa vytok z posvy, ktory bakterie obsahuje, zbytocne nezdrziaval aj s kremom v teple a vlhku.
- myslim, ze ak si cez vikend date maraton a budete sa umyvat cca 6x denne (nechcem byt nechutna, ale mozte parkrat vojst dnu aj prstom), dostanete sa z toho. Postup: Rano sa umyt, potom aplikovat Kitovuli a Canesten. Cca o 40-60 minut sa umyt znova, splachnut to, co vytieklo. Na obed sa umyt znova, naniest Canesten, o hodinu umyt. Vecer sa umyt znova, nanieste Canesten, o hodinu umyt, zaviest Kitovuli tesne pred spanim. Na druhy den to iste, da sa aplikovat Kitovuli aj 3x denne, len je to nepohodlne, treba sa casto umyvat. Nohavicky aj slipku menit po kazdom umyti!
- Preventivne opatrenia: po kazdom sexe sa ist IHNED vycikat, umyt a napit 2dc vody!
Verim, ze vam tieto jednoduche, ale zasadne riesenia pomozu.