Odpovedal: Katarína
Re: Matka-dcéra
(číslo príspevku 225.318, zo dňa 10.05.2011. videné 319x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 225318:
Tak ďakujem veľmi pekne, zatiaľ je to len o tom, že len teda mám chodiť v nedeľu k mame na obed a s miskami domov a raz do týždňa pre misky. Ale ja nechcem ani misky, ani obed v nedeľu, nakoľko celý týždeň som v práci, v sobotu chcem byť sama a upratovať a v nedeľu chcem svoj program - ísť na výlet a zaplávať si. Iné je to v zime a iné v lete. Ale ja fakt o to jedlo nestojím, aj keď je "zadarmo". Ja chcem byť krásna, štíhla, mať super zariadený byt a jedlo nie je hlavná náplň, ani hlavný zmysel môjho života. Neznášam tie kuchynské výpary, chápem síce dôležitosť vyváženej stravy a tiež v práci jem mäso a šalát, polievku, poobede podľa chuti, ovocie, jogurty, syr, takže nejem hot dogy a horalky, ale chcem to odbiť rýchlo.
Ale problém je určite širší a je to o prioritách každého človeka a ja mám iné priority a iné výdavkové skupiny, ako moja matka. Takže, ak by ona videla moje účty, čo som ja kúpila v tom-ktorom mesiaci, tak by to bolo hodnotené ako nerozumné a neproduktívne. A ja keby som videla, čo ona kúpila, tak by to podľa mňa tiež bolo "o ničom".
Čiže iné priority, iné životné štýly, iné názory,lenže ona si presadzuje svoje a ja svoje, takže koľkokrát tam chodiť na návštevu do mesiaca, aby obe osoby boli v kľude?