Odpovedal: N - ospravedlnenie Manželovi B.M.
Re: žiadna odpoveď na mail či sms
(číslo príspevku 224.764, zo dňa 25.04.2011. videné 198x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 224764:
Biela mačka alebo xyz -
asi to tak bude aj teraz ako minule - opäť nám tu ponúkate Vašu verziu a možno opäť píšete o situácii vytrhnutej z kontextu.
Keď opäť začínate na "Vašu tému", chcem sa teraz, po tom čo som si prečítala Vaše príspevky na zdravie.sk, OSPRAVEDLNIŤ Vašemu manželovi, o ktorom som tu minule napísala, že je narcis, egoista...
Biela mačka, čo napíšem sa Vám nebude páčiť a možno to bude to isté, čo Vám povedala, podľa Vás tá nespravodlivá psychologička - ste jasným príkladom ženy, ktorá si rozbila vzťah, ktorá znechutila sex svojmu manželovi, lebo ste ho egoisticky, bezohľadne znásilňovala k tomu, aby Vás uspokojoval orálne, k niečomu, z čoho sa mu zdvíhal žalúdok. Na internete ste rozmazávali svoje problémy len preto, aby ste ho ešte aj verejnou mienkou znásilňovali naďalej a aby aj neobjektívne informovaní ľudia presviedčali Vášho manžela, že vo Vašom vzťahu je ten nenormálny, bezohľadný, ... on.
Ak je Vám orálne uspokojovanie prednejšie ako on, vôbec ste si ho nemali brať, alebo ste sa mali rozviesť. Týmto znásilňovaním nápravu nedocielite, naopak - ako sama vidíte. Nie Vy ste obeť - on je ten, koho Vy deptáte a spôsobujete mu psychickú traumu a ničíte mu sebavedomie.
Takže prestaňte už písať do poradní Vaše nadržané príspevky, lebo iba robíte ženám hanbu. Jednoducho sa zmierte s tým, že nikto nie je dokonalý a nikto nemôže mať v živote všetko. Buďte konečne tolerantná a naordinujte si riadnu dávku pokory, trpezlivosti a sebareflexie - nehľadajte chyby iba v iných - tak ako požadujete slobodu pre seba, musíte ju dopriať aj iným. Inak od Vás každý utečie, alebo sa bude správať ako k nepríjemnej...