Odpovedal: pegass
Re: chudnutie bez športovania
(číslo príspevku 223.018, zo dňa 04.03.2011. videné 318x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 223018:
Ahoj Nana napíšem aj vlastnú skúsenosť s jablčným octom.
Moja kamarátka vyrába vlastný jablčný ocot a ponúkla mi ho, že veď môžeš jesť a budeš chudnúť. Bol som skeptický, ale dobre. Začal som ho "užívať" ako mi odporučila cca v polovici januára. Pred jedlom 2 čajové lyžičky doplnené vodou do pohára 2÷3 dl. Dnes som si ho dal pred raňajkami, pred obedom som "zabudol" - nevadí. Väčšinou to ani nemeriam, len cvrknem na dno a doplním vodu.
Na mňa ocot pôsobil od začiatku dosť močopudne, čo nie je na škodu, aj keď nočné potreby som pred tým nemával, teraz raz za noc áno. Aj preto som si ho večer už prestal dávať.
Za tento čas (cca 2 mesiace) som zbehol o cca 5 kg, čo ma dosť prekvapilo. Čo sa týka stravovania, tak som nevykonal žiadne dramatické zmeny. Je fakt, že som obmedzil príjem koncentrovaných cukrov, ale to aj z iného dôvodu. Obedy napr. klasické verejné stravovanie, večera (napr. chleba s maslom)aj o ôsmej večer keď prídem domov a.p..... V prvom kroku to mohla byť strata hmotnosti na základe odvodnenia organizmu, ale teraz som viditeľne "stratil" aj časť tukových zásob.

Ešte jednu vec by som chcel napísať. Prišiel som na chuť grepom. Predtým som ich veľmi nekonzumoval. Dnes každý deň aspoň jeden. Tie mi tiež pripadajú také spaľovače tuku.

Treba skúsiť, čas ukáže....