Odpovedal: Jana38
Re: Neurolog.problém a zlomenina?
(číslo príspevku 221.831, zo dňa 31.01.2011. videné 576x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 221831:
Dobrý večer.Začína ma prepadať zúfalstvo...:o(
Som 10 deň po rehabilitáciách,čaká ma ďalších 10.Noha je už pohyblivejšia,čo sa týka ohybu kolena,aj členka.Mojim problémom je stupňujúca sa bolesť v celej dolnej končatine,pre ktorú už nemôžem ani spať (užívam Coaxil + (1/2 xanax 1-krát denne na noc)Bolesti ukrutné v celej tíbii-vrtvé,pálivé,....Bolí aj stehenná kosť,veľmi priehlavok a prsty nohy.Skrátka od prstov,až po bedrový kĺb.Rehab. lekár mi povedal,že je to normálne,a že takéto problémy budem mať aj rok...
Moja známa má podobnú zlomeninu,dokonca ešte komplikovanejšiu - má tam dokonca 6 skrutiek,a dnes mi hovorila,že jej nič neopúchalo a ani bolesti nemá údajne žiadne...Tak neviem,čo je normálne?
Na treumatologii mi na posl.kontrole robili aj RTG členka(ktorý bol 2 mesiace utlačený sadrou) a stále mi veľmi opúcha a bolí-kvôli podozreniu na Sudeckov syndróm.Ten primár vylúčil.
Takéto bolesti intenzívne a stále prepukli cca na 7 deň rehabilitácií,dovtedy som na tom bola celkom fajn.Procedúry-vírivka,cvičenie ,posilovanie členka,kvadricepsu na stole aj pri rebrinách,bicykel.Niekedy prejdem pár metrov aj bez barlí,inokedy-a to je najčastejšie,nevládzem sa postaviť ani na 2 barlách,mám pocit,že sa mi zlomia obidnve píšťaly.Po únavovej zlomenine z pred 2 rokov(tejto istej ĽK) mám strach,aby to nebolo podobné.
Na bolesť mi nepomáhajú žiadne analgetiká z domácej lekárničky(ibalgin,Paralen,Novalgin,od mamy nimesil)
Čo s tým?