Autor otázky: xyz
moj cely pribeh
(číslo príspevku 221.068, zo dňa 09.01.2011. videné 406x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 221068:
Dobry den, zacnem od mojho detstva. Nebola som pekna, nosila som okuliare s ramami tzv popolnikmi a tak spoluziaci si zo mna utahovali a bola som okuliarnik indicky alebo lochness.Napriek tomu som uz ako 13 rocna tuzila po priatelstve s nejakym chlapcom. Nikoho sa mi nedarilo si najst ani na gymnaziu a ked som pocuvala zazitky spoluziacok, som vzdy zosmutnela. A cas plynul dalej, stale som bola sama aj pocas studia na Obchodnej akademii. Zoparkrat som bola v lete na dovolenke v zahranici, ani tam ma ziadny muz nebalil. Aj som ucila sukromne nemcinu, chodievala som do bytov, ani tam nebol jediny naznak, ze by bol zaujem aj o vztah. Ja som prva nezacala, pretoze som bola poctiva a velmi som sa za to hanbila. Nakoniec som zacala hladat parterov cez zoznamku.
Konecne, ked som mala 28 - teraz mam 37 - som stretla jedneho, s ktorym som si dala prvu pusu!!!!! az taka stara a konecne som prisla o panenstvo. Chodili sme spolu 7 rokov a rok sme boli manzelia (vlastne este sme, ale budeme sa rozvadzat) A preco k tomu pride? Moj manzel ma iba jednogarsonku. To by az tak nevadilo. Ale ked som bola u neho - dva trikrat tyzdenne, tak radsej dal prednost facebooku, pokeci, pripadne si nieco instaloval na pocitaci a ked som mu povedala, ze nieco chcem, jeho reakcia bola - Hlavne, ze sme spolu. A ked som ho zacala zvadzat, tak sa cudoval, ze co robim. Inak ani v manzelstve sme spolu nebyvali, pretoze mi bolo smutno, ze manzel radsej komunikuje s ludmi na facebooku ako so mnou. Naco by som sa k nebu stahovala, ked aj tak by som pozerala stale na jeho chrbat? Jedneho vecera, som manzelovi povedala, ze ked sa mi nebude venovat, dam navrh na rozvod a on sa nahneval, ze som trapna.
Takisto aj na dovolenkach bol sex viac z mojej iniciativy. Alebo mal take reci, ze pojde radsej behat alebo posilovat, lebo pri tom schudne a pri sexe nie. Brali sme sa v oktobri predminuly rok. Na svadobnej ceste sme neboli, ale manzel bol niekolko vikendov sa lyzovat - chytilo ho to az v manzelstve - bud sam isiel alebo s nejakym kamaratom z pokecu. Vravel, ze nema peniaze na svadobnu cestu, lebo vela ho stala oprava auta. A na lyze a lyziarske vikendy peniaze ma? Tiez sa bol potapat, aj na to si peniaze nasiel.
Pomaly som si uz zacala od sexu odvykat, no sklamalo ma, ked mi povedal, ze ja som zla na ludi a vraj to, ze ma vyhodili z prace (zo skol som odchazala sama a z jednej firmy som odisla v skusobnej dobe, dovod mi neoznamili), je iba moja chyba. Vraj sa vtieram atd. To bolo par dni pred jeho narodeninami. Mne to doslo tak luto, ze som mu ani nezavolala, ze mu prajem vsetko najlepsie. Tak teda mi poslal mail, ze sa chce rozviest a navrh poda on. Tak mi z toho siblo - to zanedbavanie a kritika mojich vlastnosti, ktore vobec nemam. Ja sa totiz nevtieram k nikomu, skor sa drzim v ustrani od ludi. Siblo mi a dala som si jeden inzerat. Znel sice dvojzmyselne, ale ked sa mi ozval nejaky uchylak, tak som neodpisala. Zoznamila som sa s jednym o nieco mladsim. Bol mi sympaticky a ja zo samej radosti, ze konecne daky chlap sa o mna zaujima, som s nim nieco mala. Potom mi dotycny povedal, ze chce iba sexualny vztah. To ma tak vytocilo, ze som hned nereagovala, ale poslala som mu par milych sms. A on potom zareagoval, ze teda uz mi nikdy neodpise. Keby to bol hocikto iny, kaslem na to. Ale tento sa mi pacil, preto ma to velmi sklamalo. A stale sa mi paci, ale viem, ze ja jemu nie, inak by mi nenavrhol iba sex. Zadany nie je - aspon som to nezistila. A ja sa pytam? Co som urobila take zle, ze mam smolu na muzov? Prvy sex som mala ako 28rocna, manzel (prvy partner) prestane mat zaujem o sex po roku ci dvoch od zoznamenia sa. A ked stretnem druheho, ktory vyzera, ze by mohol byt v pohode, tak ten chce naopak len to jedno. Teraz som v stave, ze sa sice snazim zoznamit s nejakym muzom, ale vnutorne ziadnemu neverim. Inak uz som pekna, zo skaredeho kacatka vyrastla labut. Vdaka za vysvetlenie a rady. P. S. Som tak zufala, že kašlem na to, čo všetko o mne viete, aj to, či ma náhodou zajtra nestretnete v trolejbuse.