Odpovedal: Braňo
Re: homosexualita u muža
(číslo príspevku 220.660, zo dňa 29.12.2010. videné 671x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 220660:
Heterosexualny muz podla Maxa: vyhladava zensku spolocnost - aj pre volnocasove aktivity, estetika je pre neho spanielska dedina, nestrieda partnerky, otaca sa za zenami, v manzelstve je spokojny, nedba o svoj zovnajsok, nestara sa dobre o svoje deti, zaujima sa o porno - samozrejme heterosexualne, nenosi tielka a je neoholeny
Max, precital som si tie Vase znaky neoutovanych homosexualnych gayov, niektore mozu platit - ale rozhodne nemusia, vacsina je takych anekdotickych a jeden dokonca absurdny - "radi nosia tielká". Clovek potrebuje vela humoru a nadhladu pri citani tohto zoznamu, mnoho znakov si podla mna odporuje.
Max, vy budete urcite skor narodeny, uznavam, ze ak Vas rovesnik ( 50-tnik alebo 60-tnik ) si farbi vlasy tak je to nechutne a čudne, ale este to nemusi znamenat ze je neoutovany gay .... dnes je u mladej generacie farbenie si vlasov, nosenie nausnic alebo prstenov bezna vec, a nemyslim si ze by to bol znak homosexuality - u akejkolvek vekovej skupiny .... alebo to, ze sa muz o seba stara ..... mozno pred 40 rokmi sa muzi o seba nestarali a teda z Vasho pohladu je to divne, ale dnes je ina doba, dnes sa muzi o seba staraju a vo vyspelom svete je to este vyraznejsie. Chodte sa prejst po Viedni a 95% muzskej populacie bude podla vasich znakov homosexualna.
Nerozumiem k comu je dobry takyto zoznam znakov. Viacero z vasich znakov, mozu vykazovat aj heterosexuali. Su gayovia, ktori vacsinu z tychto vasich znakov nevykazuju. Je scestne sa vobec pytat "Ako zistiť, či je muž na chlapov?" a je este scestnejsie odpovedat na tuto otazku zoznamom roznych znakov, ktore nemusia naznacit homosexualitu. Je to tak, ako keby ste povedali ze Roma spoznas podla toho, ze je lenivy a smrdi. Co nemusi platit. Vas "helpik pre baby" moze narobit viac skody ako uzitku.
Predstavte si frustrovanu zenu, ktora si mysli, ze ju muz nevie dostatocne sexualne uspokojit ( inymi slovami, ze si uz sexualne nerozumeju ) a ze chyba je pravdepodobne v jeho sexualnej orientacii. Ale to je len jej domnienka. Dovodov k tomu, ze si uz sexualne nerozumeju moze byt velmi vela na jednej aj druhej strane. Samozrejme, ze jednym z dovodov moze byt aj skryta homosexualita jej manzela. Ale nemusi. Potom sa jej do ruk dostane zoznam niekoho, kto si o sebe mysli, ze vie vycitit velmi rychlo, kto je neoutovany gay a pozna znaky ako taki gayovia vyzeraju. Pricom toto su tiez len jeho domnienky. Takze tejto zene sa jej domnienka potvrdila domnienkou. Ak je k tomu aj labilna, v slabej chvili obvini muza, ze za neuspechom ich vztahu je jeho homosexualita. Namiesto riesenia ich krehkeho vztahu u psychologa, sexuologa alebo manzelskej poradni dochadza k uplnemu zlomeniu ich vztahu. Dochadza k patovej situacii zalozenej na niekolkych domnienkach, pretoze, homosexualitu mu zena nemoze dokazat, ani muz nemoze vyvratit jej podozrenie z homosexuality.
Apropos, je pozorovanie neoutovanych gayov Vasou zalubou? Premyslali ste o tom preco?