Odpovedal: Miriam
Re: Candida glabrata (gynekologia)
(číslo príspevku 220.116, zo dňa 10.12.2010. videné 441x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 220116:
Dakujem za odpoved. Zabudla som to tam asi napisat - mam dlhodobo oslabenu imunitu z dovodu toho, ze som pred dvoma rokmi prekonala infekcnu mononukleozu. Lekarsky zaver z imunologie je: v krvnom obraze mierna leukopenia a v imunitnom profile dominuje deficiencia nespecifickej celularnej imunity, menej vyrazne je i znizenie expresie CD znaku pomocnych T ly a B ly. IgE latky su negativne. Partner je zdravy ako ryba, bez akychkolvek tazkosti, pravidelne kazdy rok chodieva na kontroly k urologovi.
Dala som si tento tyzden spravit vsetky mozne a nemozne vysetrenia z kvri, mocu a stolice. vysetrenie mocu na K+C je so zaverom - pody ostali sterilne. Stolica na HP je negativna a krvne vysledky su vsetky uplne v norme - robeny bol KO, urea, krea glu, cholesterol, zelezo (aj v sere), mineraly a vitaminy, CRP, ASLO, B12, kyselina listova a podobne. Akurat z gynekologickeho vysetrenia a steru vyslo to, co som uz pisala E-coli a candida glabrata masivne.
Gynekolog videl vsetky moje vysetrenia, dokonca aj to ohladom imunity, ale nepohol sa dalej a preto mi zakazdym predpisuje nejake lokalne antibiotika. Neexistuje nejaka ina moznost? Ved mam pocit, ze mi znici celu floru (aj zdravu), ale mozno to je len moj nazor.