Odpovedal: Jara pre Alenu
Re: tehotenstvo po missed abortion
(číslo príspevku 218.854, zo dňa 22.10.2010. videné 395x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 218854:
ufff... Alena.. toto ma tuším šokovalo. To myslíš vážne, že sa v 30.ke považuješ za starú, že menej vládzeš, že pociťuješ až také veľké rozdiely?
Nerada by som pôsobila ako chválenkár, to nie som ani som nikdy neporovnávala rada, ale na tieto tvoje slová chcem zareagovať mojou skúsenosťou.
Druhé tehotenstvo som mala oveľa náročnejšie ako prvé (zdravotne), druhé dieťa sa mi narodilo 10 rokov po prvom, v takmer 36 rokoch, teraz už je v puberte. Zvládam dodnes neskutočne veľa, aj s ňou som zvládala, nechcem vymenúvať všetky aktivity, čo sa s malým dieťaťom robia, aj športy, neskôr krúžky, aktivity, dobvolenky.. len ti poviem, že musím zvládať všetko bez auta. Spoločne aj robíme kopu športových aktivít do dnešného dňa, bicykel, beh, turistika, fitlopta, stepper, doma tancujeme, proste ako ona, tak aj ja s ňou. Som vďačná, že sa mi v neskoršom veku narodilo takéto hyperaktívne dieťa a drží ma dodnes v kondícii. Aj bez nej som ako keby som mala vrtuľu.. no, tam :-) ale ona mi vo všetkom maximálne pomáha.
Naozaj si prosím nepripúšťaj nejaké starnutie v tridsiatke! Veď si len predstav, čo budeš robiť v 40.-ke, v päťdesiatke.. , a čo ešte neskôr? Ja dúfam, že budem behať a cvičiť a lietať po kopčekoch na bicykli ešte aj o 10 rokov a radšej nech ma vystrie uprostred fyzickej aktivity, len nie pri nečinnosti a stonaní, ako už nič nevládzem... - Čo samozrejme nie je agitovanie, aby si mala ďalšie deti, oni sú dnes omnoho náročnejšie, aj starostlivosť, požiadavky, atď.., len čisto sama pre seba si nepripúšťaj také názory, že si na čokoľvek "stará".