Odpovedal: Kaja
Re: Nadbytok žalúdočnej kyseliny psychika
(číslo príspevku 218.352, zo dňa 08.10.2010. videné 300x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 218352:
Maria pisete, ze pri zmene prostredia a zivotneho stereotypu sa citite dobre. Musite sa uberat tymto smerom - potrebujete zmenu. Jasne ze sa neda stale dovolenkovat. Ale pracujete doma, v pokojnom prostredi. Nemusite sa stresovat s kolegami, terminami. Ste sama sebe panom. Tak si berte menej povinnosti, aby ste na vsetko mali cas. Doprajte si relax, chodte na masaz, do teplej vody, poprechadzajte sa v prirode, atd, sama, alebo s priatelkou, s manzelom. Chodte si zacvicit, venujte sa cinnosti ktora vas bavi.
Druha vec je-strava. Aj ked ste vylucili urcite a naopak konzumujete urcite potraviny to este neznamena, ze mate vhodnu stravu. Ako sa stravujete? Nemate prekysleny organizmus? Ktore bylinkove caje pijete?
Tazko znasate odchod deti z domu. Ste vo veku, kedy je odchod deti z domova normalny. Pozrite okolo seba - mladi ludia cestuju za pracou, podla svojich predstav a rodicia zostavaju doma. Urcite udrziavate kontakty, chodia za vami. Tak budte rada ze ich mate, aj ked su daleko.
K poslednej veci - ak vam za pol roka nepomohol xanax, je jasne, ze to nie je pre vas vhodny liek. Ani si nemyslim ze podobne lieky, alebo AD potrebujete. Skor dobreho psychologa.