Odpovedal: Eva
Re: vplyv nedostatku denného svetla?
(číslo príspevku 217.595, zo dňa 23.09.2010. videné 227x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 217595:
Dobrý večer vospolok, ďakujem za reakciu aj Gabči a Nike.
Chcem ešte napísať, že som aj urobila to, čo som asi mala urobiť ako prvé - dala som si "nedostatok denného svetla" do vyhľadávača. Bola som prekvapená, že opisovali príznaky ako uliate na mňa - dokonca aj tie, o ktorých som pochybovala, že by mohli k tomuto patriť - zhoršovanie pamäte a aj pokles sebavedomia, ktorý som vám zabudla napísať. Ale je to asi dobre, že ten vyhľadávač mi nenapadol ako prvý, možno by som potom už nenapísala sem a nedostala by som praktické rady od Jarky.
(Inak, napadlo mi aj také spochybnenie - ako je to aj pri chorobách, že človek keď skúma ich príznaky, tak si hneď pripadá na viaceré z nich chorý. Ale ja nie som hypochonder, až na nejakú tú nádchu mi nič nebýva.)
Chcela som ešte aj poďakovať administrátorovi EDUSANU - v porovnaní s inými pár stránkami ktoré poznám, si veľmi spoľahlivo vykonáva svoju prácu a tým udržuje EDUSAN na solídnej, nikomu neubližujúcej úrovni. Nemyslím to ironicky, aj keď vidím, že nám jednu tému vymazal, možno aj kvôli mne, tak sa ospravedlňujem. Za solídnu úroveň ale asi hlavne treba poďakovať všetkým solídnym prispievateľom - spomínala som Jarku, Dagmar, ale rada čítam aj Jána, Vlada, Maxa :), Juraja,... a škoda že sa odmlčal Ivan - mám chuť ho nejako podpichnúť :)aby sa ozval, ale nič mi nenapadá. Ospravedlňujem sa tým, ktorí mi narýchlo nenapadli. Všetkým prajem všetko dobré.