Autor otázky: Nina
trochu smiesny problem
(číslo príspevku 217.211, zo dňa 11.09.2010. videné 925x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 217211:
Chcela by som sa spytat na tukuto vec,na ktoru neviem najst vhodne vysvetlenie a mozno je to aj trochu smiesne. Nie, ze by ma to nejak tazilo a mala som z toho "depresie", ale nerozumiem tomu.
Som zena, 37 rokov. Cestujem casto autobusom a vela krat sa mi stalo, ze si pri mna nikto neprisadne aj ked je plny autobus, tak ludia len pozru a idu dalej, radsej stoja. Raz sa mi stalo, ze bol bus preplneny, vsetko obsadene, ludia stali a pri mne volne. Uplne trapne - pre mna!!! Mam este horsi zazitok, ked si konecne pri mna prisadol mlady muz a po par minutach sa postavil a presadol si. Toto iste sa mi stalo aj so starsou pani, ktora urobila presne to iste. Tak som sa pytala ludi okolo mna, priatelov nech mi otvorene povedia, ci smrdim alebo preco sa toto deje? Nikto mi nic vysvetlujuce nepovedal. Vraj nesmrdim (hahaha), naozaj sa o seba staram, umyvam sa kazdy den, uplne normalne.....
Vela ludi mi povedalo, ze posobim nedostupne, namyslene, ze sa ma boja. Kto ma blizsie nepozna, ma presne tento nazor. Moze to byt v tom? Stalo sa to niekomu? Alebo je niekto, kto si niekedy odsadol?
Asi by bolo najlepsie spytat sa dotycnych ludi, ktori si odomna odsadli.