Odpovedal: veron
Re: dieťa v 38 a ostatné
(číslo príspevku 215.687, zo dňa 03.08.2010. videné 220x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 215687:
Mirka časť pravdy na tom je, ale toto čo si máš ty že nevieš ako v škôlke, kam v prípade choroby a čo cez prádzniny, som ja už riešila pri mojej dcére, ty máš manžela, ktorý sa o teba postará ja som bola sama a ešte som musela splácať úver na byt aby sme mali kde bývať. a zvládla som to, postarala som nehovorím že to bolo ľahké ale zvládla.
K tomu staršiemu áno je pravda že už nebude môcť tak behať možno okolo malého ale všetko sa akosi posunulo, dnes rodia ženy prvé dieťa v 35 bežne a ja som pribudla do rodiny tiež ked mama mala 36 a otec 42 a je pravda,a nie je teraz také ojedinelé že staršie páry majú dieťa len je vedené skôr tak akoby som povedala kľudnejšie.
Otec mi zomrel nie na chorobu ale náhlou smrťou takže viem aké to je a zdravotné problémy môžu prísť hocikedy, robila som roky zdravotnú sestru takže som videla všeličo a z vlastnéh okruhu poznám ked mladý 30 ročný chlap dostal sklerozu multiplex a je nevládny a má 36 beho dvoch rokov prestal bežne žiť.
všetko má dve strany, a aj obavy neboj aj my ich máme a mala som ich aj pri prvom aj pri rozvode ked som zostala sama a jediné čo mi zostalo bola posledná výplata a pračka. a aj tieto problémy s deťmi sme rozoberali ako ich budeme riešiť.
ver že keby som mala aspoň trochu iný život tak by som mala aj dieťa skôr ale je to tak ako to je a dám vedieť ako to dopadlo, my dieťa nechceme za každú cenu, nebudeme chodiť na vyšetrenia alebo umelé oplodnenie alebo iné ak nám bude dieťa dopriate aj pri jednom vaječníku tak budeme radi a budeme ho ľúbiť ak nie tak sa s tým zmierime.