Autor otázky: Peter
Točenie hlavy,piskanie v ušiach
(číslo príspevku 215.272, zo dňa 21.07.2010. videné 697x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 215272:
Ahoj mám 22 rokov a som muž.

Môj problém je zhruba tento. Točí sa mi hlava,jemne mi píska v ušiach,pri záklone hlavy ma bolí zadná časť krku.Keď sa ráno zobudím tak mám problem zakloniť hlavu.Predkloniť nieje problém. Mám nepríjemný pocit v ľavej dlani. Nieje to tŕpnutie ale taká zvýšena citlivosť.Občas ma bolí v čele tesne nad prvým okom.Je to skôr taka tupá bolesť.Nepríjemný pocit mám aj na zadnej časti hlavy napravo tesne nad krkom . Mám zapchatý nos.Kruhy pod očami.Najviac mi vadí to točenie hlavy.Tento stav mám asi 2 mesiace.

Bol som na ORL vyšetrení a lekár mi zistil : Zapálenú nosovú sliznicu + zatekanie hlienov a vybočenú nosovú priehradku.Dal mi nosový sprej nasonex (ten nepomohol.Stále mam pocit plného nosu) a poslal ma na MRI ale som objednaný až za 3 mesiace :(.

Je paradox,ze podobný problém som mal presne pred piatimi rokmi kedy som pociťoval tras celého tela pri pohybe,pískanie v ušiach a pri vybočení krku doprava som pociťoval stav,že sa mi zastavil obraz.Ako fotka.Lekár to pripisoval stresu a pomohlo Magnézium a asi mesiac kľud.

Iné choroby nemám ale neviem či to súvisí,no tieto stavy začali po tom ako som prekonal veľmi silnú angínu.

Bojím sa že by to mohol byť nádor :( a MRI o 3 mesiace,no neviem. Ďakujem za každú radu.