Autor otázky: erika1975 - pre Annegarde
2 rocny vyprazdnovanie
(číslo príspevku 214.660, zo dňa 09.07.2010. videné 404x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 214660:
Dobrý deň, poprosím o radu annegarde...
mame synceka ma 2 roky a asi 3 tyzdnovy problem s vyprazdnovanim... doteraz kakal super 1x za den, aj pri malej potrebe sa mu trosku podarilo vykakat maly bobcek. teraz je to hrozne... probiotika berie 3x na den, pred 2 tyzdnami bral ATB, bol chory na horne a dolne dychacie cesty. Probiotika mu davam aj tak skoro celorocne s mensimi prestavkami. Pije dostatok tekutin, je cajickovy, vodickovy aj dzus zriedeny dostaval teraz pri probleme. Ma trosku aj bolavu ritku, lebo som spozorovala aj trosilinku krvicky na hovienku. davam mu kalciovu masticku.. co ma tiez trapi, je ze ma skoro vzdy cervenu ritku, hoci mastime mastami od lekarky najprv dostal masticku imazol, potom imakort (to su na plesnove mokvajuce infekcie). Potom nam kozna dala aj kortikosteroid advantan 1x denne. Prvykrat sa mu plesnove infekcie objavili ked mal 5 mesiacov a lezal v nemocnici na zapal pluc, brat ATB injekcie a mal hroznu reakciu v podobe zaparanim na celej ritke, tam nam davali pytiol.
Kaka sice kazdy den, alebo obden, ale je to horor... place skoro cely den, a ked konecne zacne tlacit, tak potom z neho vyjdu velke hovienka, hoci tvrde su len na zaciatku. potom ked to vytlaci, este cely den hovori ze bibi ho ritka a pokakuje malicke hovienka, ale to ho uz neboli...uz sme vyskusali kakat aj v lavori, tam mu to islo lepsie, ale teraz uz akoby vedel ze ho to bude boliet, tak trucuje a nechce. Ako mu mam este pomoct?
este chcem dodat, ze tento isty problem sme mali so starsim synom, ale on mal alergiu na mlieko. od 2 rokov nepil mlieko a bolo ako tak po probleme. ale prvy rok sme si uzili svoje.,..dakujem