Odpovedal: Jara
Re: Niekto sa nudí?
(číslo príspevku 214.125, zo dňa 01.07.2010. videné 282x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 214125:
Možno by pomohlo aby sme aspoň tí, čo to tu už poznáme, ignorovali pisateľov hlúpej otázky a neodpovedali mu. Samozrejme nie vždy je také ľahké odhalitť nudiace sa deti,ako v prípade napr. príspevku Mendzes...
Skutočne je škoda, ak sa ľuďom zdá úroveň stránky nízka, no zabrániť sa tomu veľmi nedá. Skôr si myslím, že človek, ktorý seriózne položí svoju otázku, dostane na ňu zväčša aj serióznu odpoveď. Takmer permanentne pomáha Dagmar radami ohľadne gynekologických a urologických problémov, pričom okrem konkrétneho človeka, ktorý pýtal radu, určite svojimi poznatkami pomáha aj iným. Prepáčte ak nespomeniem všetkých, ale vidím tu veľmi seriózne odpovede od Jána,prevažne na problémy mužov, Vlada, Juraja, ale aj ďalších, ktorí sa neozývajú veľmi často, skôr zriedkavo, bola tu ErikaB, Erin hovorí k veci, Max,keď to nepreženie:-), aj ďalší, opakujem, prepáčte tí, ktorých nemenujem. Naozaj by bola škoda teraz rezignovať a prestať radiť. Možno skôr len trošku selektovať, najmä ak si pôvodný pisateľ aj po dvoch-troch slušných, dobre mienených radách stále omieľa svoje, neplytavť ďalej silami.
Možno si každý trošku potrebujeme dopriať svoje privátne prázdniny, detičky pri PC sa unudia, najmä ak nebude odozva, a myslím, že pisateia s naozajstnými problémami, ak ich slušne popíšu, sa dočkajú... veď aspoň sa tu začítať, to nám iste nedá... aby sme ignorovali náš edusan..
Všetkým krásne leto prajem.. a len tak mimochodom, po prázdninách pribudne zopár možno dovolenkovo tehotných:-).. ale aj o tom je život.