Odpovedal: veron
Re: dieťa po 37 ako to zvládate?
(číslo príspevku 213.981, zo dňa 30.06.2010. videné 310x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 213981:
všetky príspevky som si pozorne prečítala, až na to, že hoci som písala že keby som bola podlá dávno by som si dieťa zadovážila ako poniektoré že zlyhalo hak, ale neurobila som to a napísala som že ani neurobím, práve preto boli tie rozhovory a niektorý to už tak brali ako by sa stalo.

Tak ako každý kto sa takto rozhoduje aj ja sa bojím ako by to dopadlo ale život nieje len čierny a biely je aj medzitým

Dieťa zmení život, obohatí, pribudnú však okrem radostí aj starostí a problémy, áno a preto sme zvažovali +a- a aj dôvody prečo túžim ešte po dieťati. To že si z terajšej dovolenky donesieme drobca bol nápad minulý rok mojej polovičky a tak sme sa o tom počas roka pár krát bavili a nakoniec že to tak nemyslel. a preto som teraz pred dovolenkou znovu pripomenula tú tému a aj preto, lebo mi lekárka zakázala brať antikon. kvôli zlým výsledkom a tak som mu o tom musela povedať s tým, že nechám na ňom čo urobí a aký spôsob ochrany chce.
a pri tom sme znovu rozoberali tú možnosť s tým, že si to zváži a zariadi podľa toho. od tej doby to sú dva dni sme sa o tom nebavili ale včera sme sa milovali a bez ochrany takže bolo to jeho rozhodnutie a viem, že on je v tomto opatrný pokial som nebrala lieky vždy sme používali kondom alebo ked sme nemali tak si včas dal pozor.

tie tabletky mi robili okrem zvýšených hodnôt v krvi aj veľmi časté a dlhé migrény a teraz som dokonca mala menzes už len 3 dni a veľmi slabý