Odpovedal: veron
Re: dieťa po 37 ako to zvládate?
(číslo príspevku 213.880, zo dňa 29.06.2010. videné 485x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 213880:
Jara áno máš pravdu aj v tomto a viem o čom hovoríš, zostala som sama s maličkou dcérkou, bez bytu bez ničoho a zvládala som bola som roky sama a to myslím doslovne, v cudzom meste, rodinu nemám.
Jedno z dôvodov je aj to, že teraz ked ma aj niečo trápi alebo teší tak okrem polovičky a pár priateľom nemám takú tu rodinu, oporu no neviem ako to inak napísať proste sama ako prst a ked som bola sama s dcérou tak to bolo najhoršie.
Mám v okolí priateľov, ktorý mali starších rodičov a aj ked tam bol ten vek, mali a majú dobré vzťahy, boli viac na nich trpezlivejší aj uvážlivejší a všetko má aj svoje výhody aj nevýhody.

Jari taktiež možno to bude znieť tvrdo ale rátam aj s možnosťou že by som zostala sama s deťmi, mám svoj vlastný byt takže mám kam ísť, a ke´d som vychovala jedno vychovám aj druhé, rátam aj s tou možnosťou a napriek tomu zvažujem.
mám v podstate pár dní na rozmyslenie a potom už tá možnosť tu nebude, je teraz jedno z akého dôvodu ale keby sa stalo tak by to bolo jednoduchšie, takto si musím vybrať a ťažko vyberať ked treba čeliť rozumu aj srdcu a oboje je aj za a nájde sa aj nejaké to proti.