Odpovedal: Jara
Re: pocity chladu
(číslo príspevku 213.497, zo dňa 23.06.2010. videné 320x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 213497:
skús si to teda otočiť v hlave: "ako kedy zaberie" ber ako pozitivnu vec. Teda hlavne že kedy-tedy zaberie, už aj to je úspech... časom zaberie viac, nájdeš aj iné metódy a spolu to už bude zopár dní keď ti bude teplejšie..
Vieš, čo sa mne stalo pred rokmi?
Dostala som sa ani neviem ako k jednej doktorke, ktorá okrem klasickej medicíny robil aaj tradičnú čínsku.. teda, pokúšala sa strafiť do rôznych guličiek.. :-) Nepokladám ju za špičkovú odborníčku v tomto, lebo u mňa doslova skúšala.. ale:
Niečo som si u nej kupovala a užívala.. a ako nechcený vedľajší efekt sa objavila náhla zmena. Dovtedy neustále ľadvé nohy a studené ruky sa mi načisto zmenili. Odvtedy ma nohy, chodidlá, niekedy v noci takmer pália, také ich cítim teplé, často ich musím vykladať na paplón. Predtým som trištvrte života trpela od zimy necitlivými ľadovými paprčkami :-) Už sa mi v poslednom čase stalo, že som zahlásila: Ja chcem späť moje studené nohy... pretože som tak veľa rokov neustále hľadala spôsob, ako ich ohriať, že ma dodnes trošku vykoľajuje, keď sú horúce.
Chcela som ti len povedať, že aj malé úspechy sú úspechy a ktovie, možno jedného dňa sa dopracuješ presne k takémuto druhému extrému. Len hľadaj ďalej, k čili papričkám si sa mapríklad nevyjadrila. Poradím ti: Takmer do každej polievky sa dá pridať (už v tanieri) jedna čili paprička.. skús.