Odpovedal: Dagmar
Re: Bolestivé cievkovanie
(číslo príspevku 212.823, zo dňa 11.06.2010. videné 785x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 212823:
Len preto, ze to tvoja matka nezazila a nemala ani po cievkovani ziadny problem, neznamena to, ze ho nemozes mat ty. Akekolvek pausalizovanie a porovnavanie byva fatalne a ludia si nim nadobaria len problemy. Zrejme nemas v rodine velmi vela pochopenia ohladne tvojho problemu - to je zle.
Martinka, treba opät navstivit lekara a necakat s tym. Je velmi pravdepodobne, ze zapal mas a cievkovanie ako take vzdy znamena manipulaciu na mocovej rure aj cez mocovy zvierac a pocas zapalu to vzdy boli-aj po cievkovani a zapal sa zvykne zhorsit. Nemusis cakat dovtedy, kym budes cikat krv, vtedy je uz zapal silnejsi, vzdy reaguj uz na prve symptomy, poznas ich dobre. Je aj mozne, ze mas zuzenu mocovu ruru a v ambulancii sa pouzil nespravny kateter, u zien ako ty po kalibracii uretry a s tymito problemami by sa mal VZDY pouzit kateter maximalne do 10 Chrr. Najlepsie 8 Chrr. plus spravna technika. Drviva väcsina ale vezme 12-ku alebo sirsi, lebo u zdravych je to v pohode.
K tvojmu problemu- ak chces napis viac, ako to zacalo, ake mas problemy, ako casto tie zapaly su, ake bakterie ich sposobuju, co sa doteraz urobilo, co ti doteraz vobec pomohlo, tvoj vek atd.
Je dolezite to podchytit teraz, neskor moze byt neskoro a tvoja mama to berie na lahku vahu, co sa moze velmi vypomstit. TEBE.