Autor otázky: alena
divná bolesť hlavy
(číslo príspevku 212.813, zo dňa 10.06.2010. videné 448x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 212813:
Ahojte! Strašne ma bolí hlava, už to trvá tretí týždeň. Budím sa na bolesť hlavy, je to tupá bolesť, cítim akoby mi ju malo roztrhnúť, cítim v nej pulz.
Nebuchla som sa, nemám žiadnu potvrdenú chorobu s ktorou by to mohlo súvisieť, môj pulz v pokoji je okolo 60 takmer vždy, dnes som si výnimočne možno prvý krát za posledné roky namerala 85.
Nikdy ma hlava nebolievala, dokonca ani pri menštruácii. Žiadne migrény ani nič podobné som nikdy nemala. Nie som si vedomá ničoho. Naposledy a jediný krát ma takto bolela hlava pred pol rokom, šla som k lekárovi, nič mi nenašiel, zobral krv a predpísal quarelin. Bola som vybavená, preto sa teraz obraciam na vás, že čo vlastne mám od neho žiadať, lebo lieky od bolesti si viem dať aj sama. Nakoniec ma vtedy po dvoch týždňoch hrozne rozbolel zub a mala som tam masívny zápal. Zub šiel po nejakej dobe liečenia aj tak von, ale ako mi ho zubárka rozvŕtala prvý krát, cítila som úľavu od bolesti hlavy. Teraz je to tri týždne, nič iné sa neobjavilo, ja sa cítim ako v tranze, tá bolesť zo sebou nesie nejaký útlm, že si pripadám ako vo sne.
Vie mi niekto poradiť? Zažili ste to?