Odpovedal: Katka
Re: Môj život je iba bolesť...
(číslo príspevku 212.087, zo dňa 25.05.2010. videné 581x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 212087:
Jana, napadlo ma ze kazdy druhy clovek ktory by siel na rozne vysetrenia, urcite by mu nasli kopu diagnoz...dovolim si tvrdit, ze nik v dnesnej dobe nema v poriadku chrbticu,ci uz skolioza, lordoza, stuhnutost.Takisto vysoky tlak krvi, tiez neurologicke ochorenia, gynekologicke atd...je toho hruza v dnesnej dobe. Ja tiez chrbtica v neporiadku, klby tiez nalezy, neurologicka tetania,aj mykozy a gynekol. zapaly, problemy s tlakom..a keby som zacala hladat, tak kadeco ine...
Problem je to ze sa prilis sustredite len na svoje problemy, co mate v neporiadku, nie ste zdrava atd...skuste sa na to uplne vykaslat, prestat riesit zdravotne problemy,nezaoberajte sa diagnozami, ale skuste zacat zit, robit to co vas bavi, nemysliet na to..venujte sa nejakej cinnosti..
Snazte sa zit zdravo, zmente stravu, dobry pitny rezim, nejake doplnky vyzivy,mozno skusit nejakeho liecitela, pracovat na sebe a hlavne- robit to co vam robi dobre a ZIT !!!! a mozno riesit aj psychologa a terapiu.
a podla mna tym ze by ste zostali doma, vsetko by sa len zhorsilo.A aj vas psychicky stav. Este viac by ste si pripustali vsetky choroby a bolesti.(viem o com hovorim)